Power BI Basics

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
3 dage
Pris
12.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
3 dage
Pris
12.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

11 december, 2023

  • Holdundervisning
  • Århus

11 december, 2023

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

På kurset kommer du til at designe dine egne rapporter, publicere disse og lave dashboards, hvor visualiseringer fra forskellige rapporter kan samles, og dermed give det hurtige overblik.

Kurset giver dig indblik i processen at lave rapporter, hvor det er centralt at have en god datamodel, som gør rapporter mere effektive og gør det lettere at lave beregninger. Det hele kan laves uden selv at være udvikler. Ofte kan du faktisk komme i mål uden nødvendigvis at skulle kode en eneste linje kode.

Med Power BI kan datagrundlaget skabes fra en række datakilder, hvor data kan omformes og lægges i en datamodel, som er central for beregninger og det visuelle. Du lærer, hvordan der skabes forbindelse til en række datakilder, så du efter kurset kan forbinde dig til dine egne data og arbejde videre med dem i Power BI.

Kurset er oplagt for medarbejdere i forbindelse med opstartsfasen af et større Power BI projekt. Bl.a. så medarbejderne kan komme godt fra start med Power BI og kan tale mere ligeværdigt med konsulenterne på et teknisk plan. Kurset er også oplagt for dem der skal i gang med processen fra a til z; at gå fra datakilder til færdige rapporter, dashboards og apps.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret