Michael Kirkeby, Erhvervsdirektør, Sydbank

Michael Kirkeby, Erhvervsdirektør, Sydbank – HD i Regnskab og Økonomistyring

Jeg valgte at læse HD for at holde mig opdateret. For at forstå og følge med udviklingen og de konstante forandringer inden for mit fag. Det har været naturligt for mig at supplere min oprindelige bankuddannelse og efterfølgende interne kurser med en ekstern diplomuddannelse i Regnskab og Økonomistyring (HD-R).

HD-R var en naturlig specialisering for mig, da fagene har stor sammenhæng med min hverdag. Jeg er dagligt i dialog med virksomheder om deres finansielle standpunkt i form af regnskabet, deres forventninger til fremtiden, deres investeringsplaner, herunder finansieringsmuligheder, samt deres strategiske overvejelser og beslutninger generelt. HD-uddannelsen har givet mig nye værktøjer til mine mange dialoger med både kunder og medarbejdere.

Min faglige opdatering har gjort, at jeg kan sætte hverdagen i et større teoretisk perspektiv, hvilket gør, at jeg har fået fornyet gåpåmod i de daglige opgaver. Den afsluttende hovedopgave gav mig mulighed for at fordybe mig i opbygningen af et balanced scorecard – en spændende opgave som har givet mig en struktur og en viden til også at kunne kortlægge virksomhedens strategi og økonomistyring i små og mellemstore virksomheder.

HD-uddannelsen har helt klart levet op til mine forventninger. Specielt den afsluttende hovedopgave satte kronen på værket, fordi jeg konkret kan bruge opgaven som skabelon og inspiration til kortlægning af virksomhedernes strategi.

Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen til andre. Hvis de har energien og opbakningen fra familien, er det bare med at komme i gang. Jeg anbefaler at lave en kontrakt med familien, ligesom jeg gjorde, inden jeg gik i gang med studiet. Det var en vigtig beslutning, som betød, at jeg under uddannelsen ikke har haft dårlig samvittighed over min prioritering.

Jeg har altid været arbejdsom og målrettet i mit arbejdsliv, men jeg har aldrig haft målrettede konkrete karrieredrømme. Hvis man gør sit bedste i nuet, så kommer karriere og løn som fortjent. Jeg er ikke i tvivl om, at uddannelsen er med til at fastholde min markedsværdi – også i fremtiden.
Læs mere om HD2 Regnskab og Økonomistyring

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.