Konsulent uddannelse

Konsulenten er rådgiver inden for et bestemt ekspertområde

En konsulentuddannelse henvender sig primært til personer der har konsulentlignende opgaver og som har en berøring med enten innovation, organisationsdesign, forretningsudvikling, økonomi eller strategi.
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Mere om Konsulent uddannelse

En konsulent kan have mange forskellige funktioner alt efter virksomheden. Det kan være en rådgivende rolle eller en konsulent, som har en ledende rolle.

Typer af konsulentuddannelser

Der findes mange forskellige typer af konsulentuddannelser. Der er rig mulighed for at specialicere sig som konsulent, når man skal finde den rette efteruddannelse. Der er uddannelsen som HR konsulent, processkonsulent, arbejdsmiljøkonsulent, leankonsulent eller integrationskonsulent.

Hvad laver en konsulent?

En konsulent kan arbejde med alle typer af opgaver. Det kan være alt fra rådgivning af andre virksomheders måder at håndtere deres arbejde til at rådgive omkring arbejdsmiljø i organisationen. Der er primært to forksellige former, nemlig en intern konsulent som arbejder med virksomhedens egne problemstillinger og en ekstern konsulent, som tager ud og arbejder med kundernes opgaver.

Hvem henvender en konsulentuddannelse sig til?

En konsulentuddannelse henvender sig primært til personer der har konsulentlignende opgaver. Det kan både være dem som arbejder i det private- eller offentlige sektor. Målgruppen er således dem som gerne vil være bedre til at arbejde som konsulent eller som vil specialicere sig inden for et specilet felt i denne type af job.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen