Kursus

Mindfulness konsulentuddannelsen

Længde
Kontakt for information
Pris
28.100 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
Kontakt for information
Pris
28.100 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Mindfulness konsulentuddannelsen

Om uddannelsen

Mindfulness Konsulentuddannelsen er et dybtgående og transformerende forløb i særklasse. Akademiet er kendt for at være faglig velrenommeret og hjertelig. Vi mødes i øjenhøjde og støtter vores studerende igennem hele processen.

Uddannelsen giver dig de nødvendige værktøjer og færdigheder til at undervise og guide andre i mindfulness praksis. Du vil lære, hvordan man strukturerer og faciliterer mindfulness sessioner, hvordan man instruerer i forskellige øvelser og teknikker, og hvordan man håndterer eventuelle udfordringer, der kan opstå under undervisningen.

Som certificeret mindfulness konsulent kan du åbne døre til nye karrieremuligheder ved at arbejde med enkeltpersoner eller grupper på virksomheder, sundhedscentre, uddannelsesinstitutioner mm. Mange integrerer mindfulness i deres nuværende arbejde som f.eks. coach, HR, jobkonsulent, sygeplejerske, leder, mellemleder, supervisor, socialrådgiver, psykoterapeut eller lærer mf.

Du får med uddannelsen mulighed for at bidrage til andres velvære, trivsel og mentale sundhed. Mindfulness kan hjælpe mennesker med at reducere stress, ved at styrke deres evne til at håndtere udfordringer og skabe mere balance i deres liv.

Vi har på Akademiet udviklet visuelle kort og plakater til undervisningen. Disse hjælper til at bevare fokus, samt skabe bevidsthed, forståelse og refleksion i undervisningen.

Mindfulness konsulentuddannelsen

Dit faglige udbytte

 • Faglig, konkret viden om effekten af mindfulness fysisk og psykisk; herunder stress, smerter og tankemønstre samt kroppen og hjernens reaktioner/mind-body medicin.
 • Indsigt i det videnskabelige, historiske og teoretiske grundlag for mindfulness herunder buddhismen. Vi gennemgår den nyeste forskning indenfor mindfulness samt menneskets og hjertets følelsesmæssige intelligens. 
 • Nye moduler med natur og meditation, compassion og hjerte/hjerne coherence er tilføjet uddannelsen.
 • Konkrete professionelle programmer og redskaber til formidling af mindfulness. Dette sikrer direkte implementering af mindfulness både privat og professionelt.
 • Solid undervisningserfaring og selvtillid i at guide og undervise. Du lærer at tilrettelægge undervisningsprogrammer, stille gode reflektionsspørgsmål og arbejde med naturlig eventuel modstand hos deltagere.
 • Didaktiske og pædagogiske overvejelser omkring formidling af stoffet. Du bliver klar på din egen personlige lærings- og underviserstil.
 • Fri adgang til Dansk Mindfulness Akademi’s online bibliotek med undervisningsmateriale, forskningsartikler og undervisningsprogrammer.
 • Viden og forståelse af indholdet og implementering af, hvordan den enkelte præcis kan bruge dette i dagligdagen – alt efter forhold og vilkår.

Dit personlige udbytte

 • Et livslangt værktøj til at håndtere og forstå egne grænser, værdier, tanker, følelser og kropsfornemmelser
 • Oplevelse af indre balance og større ro ved hjælp af mindfulness og compassion træning
 • Øget koncentration og evne til at bevare fokus
 • Træning i attituderne og mindful kommunikation, som oparbejder kærligt venligt mindset med autencitet og handlekraft.
 • Erkendelse og forståelse og ikke mindst ejerskab af egne grænser, værdier, tanker, følelser og kropsfornemmelser

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er delt op 3 faser; Mindfulness Grundforløb med særlig fokus på at egen praksis kommer godt i gang og forbliver i udvikling. Dernæst tages hul på overbygningen, Mindfulness Formidler, som inviterer til yderligere fordybelse med særlig fokus på underviser rollen, indlæring, formidling, praktiske og teoretiske elementer og træning. Sidste fase er, Mindfulness Pro der består af afsluttende eksamensopgaver og certificering, der sikrer et godt fundament for det videre arbejde som mindfulness konsulent.​​

 • 8 moduler med fysisk fremmøde kl. 10-16.
 • 1 eksamens dag med fysisk fremmøde kl. 10-15.
 • 10 x online supervision.
 • 6 digitale undervisningsmoduler med skriftlig refleksion.
 • Fri adgang til Dansk mindfulness online bibliotek.
 • Eksamensbevis efter gennemført eksamen.
 • Konkrete professionelle programmer og redskaber udviklet af erfarne undervisere til brug af formidling af mindfulness.
 • Prisen er inkl. 1-dags retreat på naturskønt center.
 • For at skabe mere fleksibilitet samt mulighed for at gense læringsmoduler indeholder uddannelsen fremover også digitale lektioner.

​​

Målgruppe

Typisk vil personer med interesse og passion for mindfulness, compassion og mental sundhed drage fordel af denne uddannelse. Potentielle deltagere kan omfatte:

Læger, psykologer, terapeuter og sygeplejersker, som ønsker at integrere mindfulness i deres praksis for at hjælpe patienter med psykiske eller fysiske udfordringer.

HR-medarbejdere, der ønsker at fremme trivsel og reducere stress på arbejdspladsen ved at tilbyde mindfulness-programmer til medarbejdere.

Undervisere og pædagoger, som ønsker at lære mindfulness-teknikker for at hjælpe børn og unge med at forbedre koncentration, fokus og emotionel regulering.

Coaches og mentorer, der ønsker at udvide deres værktøjskasse ved at tilføje mindfulness som en ekstra tilgang til at støtte deres klienter.

Ledere og iværksættere, der ønsker at styrke deres evner til at håndtere stress og forbedre beslutningstagningsevner gennem mindfulness.

For dem, som ønsker at forbedre deres egen personlige mindfulness og meditationspraksis og ønsker at forstå de dybere aspekter af teknikken.

Mindfulness-konsulentuddannelsen giver et solidt grundlag for at forstå og lære mindfulness-teknikker, hvilket giver deltagerne mulighed for at formidle, facilitere og integrere mindfulness-praksis på en professionel måde i deres arbejde og personlige liv. Det er dog altid vigtigt for potentielle deltagere at undersøge de specifikke krav og kurser, der tilbydes af de forskellige uddannelsesinstitutioner for at sikre, at uddannelsen opfylder deres individuelle behov og mål.

Pris

 • Pris ved privat engangsbetaling kr. 28.100,-.

 • Pris private ved ratebetaling kr. 30.910,-  | 4 rater a kr. 7.727,50,-.

 • ​Pris virksomheder kr. 41.100,-.

  Alle priser er excl. moms, så du skal påregne moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mindfulness konsulentuddannelsen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Morten Bonde
30 jun 2023
Et fint forløb

Uddannelsen var velstruktureret og omfattede en bred vifte af emner. Vi lærte om mindfulness-historie og filosofi, hvordan vi praktiserer mindfulness, og hvordan vi kan integrer...

Vis alt
5/5
Maria Aaquist
28 jun 2023
Grundigt og solid uddannelse

Uddannelsen forbereder en godt på viden og praktisk erfaring, så man er klar til at komme ud og undervise efterfølgende. Der er plads til alle på uddannelsen og der er plads til...

Vis alt
Dansk Mindfulness Akademi
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Dansk Mindfulness Akademi

Som deltager på vores retreats, uddannelse og hold vil du opleve hjerte og nærvær - fundamentet løber som en kærlig rød tråd igennem alt hvad Dansk Mindfulness Akademi laver. Dansk Mindfulness Akademi er baseret på mindfulness, meditation, natur og hjerte &...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Naja

"Alt går op i en højere enhed.”

Tina Halvorsen

"Mindfulness er kommet ind i mit liv for at blive, personligt og fagligt. Det er en uendelig rejse jeg er startet på. Jeg glæder mig over den, og er taknemmelig for den."

Maibritt

”Sidder i min sofa med glædestårer ned af kinderne. Det forløb har betydet rigtig meget for mig som person."

Anette

"Dejlig atmosfære at være i."

Sponsoreret