Shaking meditation retreat med mindful yoga og transformerende nærværs øvelser

Længde
6 dage
Pris
4.960 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 juli, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
6 dage
Pris
4.960 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 juli, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

22 juli, 2024

  • Holdundervisning
  • Give
  • Ansøgningsfrist: 01-06-2024

Kursusbeskrivelse

Sommer retreat med Shaking Meditation, Mindful Yoga og dybt livs transformerende øvelser

Har du et ønske om, at gøre noget særligt for dig selv til sommer? Få åbnet op ind til dit hjerte, din livsglæde og mod på, at tage din plads i livet. 

Retreat fra den 22. - 27. juli 2024

Retreatet er for dig, der ønsker at slippe gamle traumer og mønstre uden at gå ind i gamle historier. Programmet gør du undervejs i processen åbner dit hjerte og lærer at overgive og forbinde dig meditativt med dit indre krops rum, naturen og det som er tilstede i dig u-dømmende, kærligt og taknemmeligt.

Shaking Meditation baner vejen for nye kærlige kropssignaler og følelser. Magien opstår når gamle ophobede både mentale og fysiske spændinger og traumer forløses ved at ryste helt naturligt uden pres.  Heftige følelser som angst, vrede, sorg, skyld og skam kan være svære at bære og undertrykkes derfor ofte. Retreatet's program er sammensat således, at deltageren kærligt lærer at møde sig selv i rette tempo. Alle kan deltage uanset form, smerter, spændinger og historier der ikke længere nødvendig slippes.

På retreatet bliver du en del af et nærværende fællesskab med deling, shaking meditation, mindful yoga, dybt transformerende øvelser, afslapning, bål, sauna og vildmarkbad. Læs evt. sidste års deltageres udtalelser på Trustpilot, det var på alle måder et helt unikt retreat, hvor deltagerne udtrykte dyb taknemmelighed. 

Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, gåture, badeture, pauser og alenetid og samvær. Det er vigtigt at have tid til at fordøje og kontemplere dybe indre transformationer og Danakilde’s unikke omgivelser med vandløb, skov, marker og søer favner os alle hele ugen.​ Der er intet, absolut intet du selv står for, udover at dykke ned i din egen transformation og blot tillade dig selv at være, med alt du er. Kærligt og nærværende, uden at dømme dig selv -  at være accepterende er transformerende.

Du vil inviteres til at lytte dybt og følge det tempo som præcis passer til dig og din dagsform, intet presses eller forceres, alt er som det er og vi skal ikke fikse eller vurdere os selv eller andre – healingen sker helt naturligt i det tempo, som er rigtigt for hver enkelt. 

​Når vi shaker smeltes mentale og fysiske blokeringer, gamle traumer og sågar karmiske blokringer fra tidligere liv, i de rystelser som du guides i. Det er en selvhelbredende kraft alle mennesker og dyr har, vi mennesker har blot lært at undertrykke rystelserne, måske fordi det opleves pinligt eller skamfyldt.

Faktisk vil vores krop helt naturligt generere rystelser, når vi bliver "rystede", chokerede, vrede eller kede af det.  Når vi ikke møder os selv eller bliver mødt i disse situationer, lagres oplevelserne i kroppen og mentalt.

​På et retreat har du muligheden for at slippe mere end det som kan fornemmes på overfladen – og efterhånden som det sker, lukkes lyset ind og du vil opleve hvordan en dyb glæde og livslyst indfinder sig undervejs.

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op for og transformere ubevidste gamle mønstre og strukturer. Du udfordres i at blive tydelig og i at kunne sige til og fra. Du vil finde dit indre kærlige ja tak og nej tak.

Hvor der før var mørke, åbner vi kærligt og accepterende ind til frosne og fastlåste kroppe og overbevisninger og historier.


Min egen personlige historie ind i at videregive shakingen til andre, startede under et ophold på Bali i 2017, hvor jeg havde et længere ophold på et ashram, hvor man udelukkende shakede for at blive rask.

Jeg var blevet udbrændt og sekundært traumatiseret under mit arbejde som traumebehandler for familier med PTSD. Jeg opdagede hurtigt at shaking var “min vej”, og har siden vestiiticeret shaking meditation, så den er tilpasset den vestlige kultur. Jeg har på 5. år tilbudt forskellige grupper og events med shaking meditation. Jeg elsker hvor let det er at forandre sin energi med Shaking Meditation og hvor dybt man kan heale ved at shake længere tid.

Jeg har valgt Danakilde som ramme for retreatet, da jeg faldt pladask for stedet. Danakilde skal opleves, det er en perle med masser af små og større opholdsrum udenfor, det er tydeligt at ejerne har en kærlighed for naturen og dyr. Gudenåen har sit udspring nærmest i baghaven.

Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give​

Dato: 22. juli – 27. juli 2024

Ankomst mellem kl. 12.00-13.00 tirsdag den 22. juli
Afgang kl. 13.00 søndag den 27. juli

Transport: Der går bus til station i nærheden, her vil der blive arrangeret afhentning, for de som kommer med offentlig transport.

Pris

Pris: 6.200,- incl. fuld forplejning, 6 dages program, skovsauna med gus, vildmarksbad og kr. excl. overnatning. Tilmelding foregår ved betaling via link på hjemmesiden hos Dansk Mindfulness Akademi.

Værelser:

Overnatning betales og bookes på Danakilde tlf:  Rebecca 2259 2412 eller Thorsten 2028 6678

  • 2 eller 3 mands værelser kr. 275,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.375,-
  • Enkeltmands værelse kr. 450,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Hytter/Husvogne:

  • 2 overnattende i dobbeltseng  kr: 300,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.500,-
  • 1 overnattende kr. 500,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-​

Shelters:

  • 2-3 mands shelter er 250,- pr. overnatning/person - 5 overnatninger kr. 1.250,00

OBS: Booking af værelse eller hytte foregår efter først til mølle princippet. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Shaking meditation retreat med mindful yoga og transformerende nærværs øvelser
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dansk Mindfulness Akademi
Treldevænget 2
7000 Fredericia

Dansk Mindfulness Akademi

Som deltager på vores retreats, uddannelse og hold vil du opleve hjerte og nærvær - fundamentet løber som en kærlig rød tråd igennem alt hvad Dansk Mindfulness Akademi laver. Dansk Mindfulness Akademi er baseret på mindfulness, meditation, natur og hjerte &...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret