Kursus

"RELOAD" retreat

Længde
3 dage
Pris
3.080 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
3 dage
Pris
3.080 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

"RELOAD" retreat

​"RELOAD" - Mindfulness og Meditations retreat på Danakilde, et af danmarks smukkeste naturområder​.

2024 - Fredag den 5. april kl.16.00 til søndag den 7. april kl. 15.00

Kan du forestille dig, at du intet skal have styr på en hel weekend? Dine sanser vil blive forkælet med lækker hjemmelavet organisk vegetarisk mad, magisk natur og nærvær.

RELOAD er et retreat dedikeret til at oplade dine batterier -  al din tid er dedikeret til væren og fordybelse.......  lyder det som noget, der kunne være godt for dig?

VI HAR FOKUS PÅ NÆRVÆR OG BEVIDSHEDSTRÆNING I SAMKLANG MED AFSLAPNING, NATUR, RO OG BEVÆGELSE. VI ER SAMMEN, VI ER MED OS SELV, VI ER I NATUREN, VI ER I BEVÆGELSE, VI ER I STILHED.

Vidste du at tankemylder og hjernetræthed mindskes under meditation, samt at immunforsvaret øges?  Tændte nervebanesystemer slukkes og egen restitution går i gang, når hjernen får pause under meditation.
Stilhed og fordybelse sammenkoblet med meditation gør, at du begynder at forholde dig mere kærligt og u-dømmende til dine tanker, og det som foregår i din krop. 

Programmet er lavet således, at vi har stilhed fra morgenstunden lørdag til søndag formiddag. Du får tid til fordybelse, stilhed og samvær i områdets smukke natur. Der guides både stille meditationer og bevægelses meditationer.

Et retreat er for mange en velfortjent pause, en særlig mulighed for at lande hjemme i "eget hus" igen.  Det er sjældent vi giver os selv lov til dette, men de som gør, oplever det som en kæmpe gave. Der er absolut intet, du skal nå på RELOAD, tiden bruges på dyb og nærende egenomsorg.

STED:                           Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

DATO:                           5. – 7. april 2024

TIDSPUNKT:                Fredag kl. 16.00 til søndag kl. 15.00

Tidligere deltagere udtaler:

"Af hjertet tak for en helt igennem fantastisk weekend. Bedre undervisning i egenomsorg og forplejning kunne ikke ønskes. Jeg har lært meget om mig selv, på dette ophold - så tusind tak for at jeg måtte deltage"

"Indsigt har givet ny udsigt. Indsigt jeg vil tage med og øve mig på allerede fra i dag. Tusind tak for et skønt ophold. Jeg har nydt det og også at der er tænkt på deltaljerne så jeg har kunne mærke MIG. Dejlig velkomst, skøn mad og hele tiden adgang til drikke og snacks. Ros til holdet bag"

"Vidunderlig oplevelse af og finde "hjem" til min krop og til mit sind igen - at lande, blive ladet op og drage omsorg for mig selv. Fordybelsen i stilheden var fantastisk og jeg elskede det. TAK."

Pris

TILMELDING OG BETALING:​

Pris - på deleværelse: 3.850kr. - inkl. moms

Pris - på eneværelse: pris med tillæg for eneværelse - 4.250 kr. inkl. moms 

Hvis i er flere som gerne vil dele værelse,så skriv dette på tilmeldingen.

Inklusiv.:

  • Fuld forplejning, Rebecca fra Danakilde er kendt for sit hjemmelavede økologiske mad, fra jord til bord med bla. vegetariske retter og mulighed for mælke og glutenfri.

  • 2 overnatninger.

  • Skovsauna med gus og vildmarksbad lørdag.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om "RELOAD" retreat
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Julie Fabrina Bach Justesen
22 jun 2023
En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse

5/5
Annette Mikkelsen
09 jun 2023
Glæde, lethed, accept og tillid.

Jeg har deltaget både på Mindfulness- og shakingforløb hos Dorthe. Jeg har gået hos forskellige psykologer og terapeuter gennem årene og først med Dorthes forståelse, guidning, ...

Vis alt
Dansk Mindfulness Akademi
Treldevænget 2
7000 Fredericia

Dansk Mindfulness Akademi

Som deltager på vores retreats, uddannelse og hold vil du opleve hjerte og nærvær - fundamentet løber som en kærlig rød tråd igennem alt hvad Dansk Mindfulness Akademi laver. Dansk Mindfulness Akademi er baseret på mindfulness, meditation, natur og hjerte &...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret