Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Body SDS-uddannelse

Body SDS
3 år
Deltid
Kursus
København
179.970 DKK Momsfri

Hvorfor vælge Body SDS?

Erfaring & Brand siden 1947 med stærk faglighed

Støtte til opstart som selvstændig

Førende Kropsterapeuter

Kursusbeskrivelse

Body SDS uddannelse

Body SDS-uddannelse – En professionel kropsterapeutuddannelse

Ønsker du at arbejde som Body SDS-kropsterapeut? Eller blot lære en masse nyt, komme i form og gennemgå en enorm personlig udvikling?

Introduktion

I takt med at flere og flere udsættes for stress, arbejdsrelaterede belastninger og andre livsstilssygdomme stiger efterspørgslen på dygtige kropsterapeuter radikalt! Vi uddanner dig i både at kunne behandle og træne.

Body SDS uddannelsen fokuserer på faglig kompetence og personlig udvikling. Gennem kropsterapeutuddannelsen får du et indgående kendskab til kroppen og de mekanismer, som er en forudsætning for at kunne skabe et sundt og energifyldt liv – for dine kommende klienter, men også for dig selv.

Body SDS’ uddannelse er baseret på Body SDS´ metoder og teorier kombineret med anatomi-, fysiologi- og sygdomslære. Grundkernen i uddannelsen handler om, at lære at nå ind til årsagerne til problemerne. I stedet for at symptombehandle, tager vi valget om at forebygge og helbrede.

På uddannelsen vil du blandt andet blive undervist i organlære, muskler og led, kost og ernæring, indføling og samtaleterapi.

Der vil som oftest være undervisningén fast dag om ugen, så der er fri mulighed for at arbejde ved siden af. Vi lægger stor vægt på kombinationen af teori og praksis, og at du hurtigt får mulighed for at behandle klienter, så du får teknikkerne ind i fingrene. Du kan læse mere uddybende om Body SDS kropsterapeuts uddannelsens opbygning og indhold her.

Vi uddanner omkring 50 elever hvert år i vores center i København. Du vil som udgangspunkt have 2 forskellige undervisere per år, én behandlings-underviser og én trænings-underviser.

Tag med på udviklingsrejsen og bliv en af Danmarks bedste kropsterapeuter. Meld dig til en præsentationsaften HER og find ud af, om uddannelsen er noget for dig.

Hvorfor tage en uddannelse som Body SDS kropsterapeut?

Der er flere forskellige, og ofte personlige årsager til at vores elever vælger at uddanne sig til kropsterapeuter. Mange elever får lyst til at udforske den holistiske metode, efter de selv eller en de kender har prøvet en Body SDS-behandling. Andre har i forvejen arbejdet meget med kroppen og med sundhed, og føler at Body SDS kan hjælpe både dem selv og andre til en bedre kropsforståelse og personlig udvikling.

Er du nysgerrig på, om der er andre, der har gået med de samme tanker som dig, så klik dig ind under interviews med elever og terapeuter. Her kan du læse en lang række udtalelser fra tidligere elever og nuværende Body SDS terapeuter, der spænder lige fra drømmen om at være selvstændig, til behovet for selvudvikling, ønsket om en større holistisk kropsforståelse til tankerne om et karriereskift.

Med en uddannelse som Body SDS kropsterapeut får du et velkendt varemærke i ryggen, topkvalificeret undervisning og undervisningsmateriale som man ikke kan finde tilsvarende andre steder.

Arbejdet som kropsterapeut

Der er mere end én måde, at arbejde som Body SDS kropsterapeut, når du har taget en Body SDS uddannelse. For eksempel kan du blive ansat i Body SDS A/S, og arbejde med klienter i vores center i Parken. Er din drøm, at du gerne vil være selvstændig og starte dit eget, kan du leje et lokale, indgå et kliniksamarbejde med andre terapeuter eller åbne din egen klinik.

Hvis du hellere vil have endnu friere tøjler og ønsker at arbejde hjemmefra, kan du både have træningshold og behandlinger i eget hjem. Det er helt op til dig. Mulighederne er mange og fleksible. Derfor er en Body SDS uddannelse alsidig, og giver dig muligheden for at arbejde præcis som du vil.

Du kan også vælge, at blive autoriseret Body SDS kropsterapeut, og blive en del af Body SDS’ netværk af godkendte terapeuter over hele landet. Som autoriseret behandler får du adgang til løbende faglig udvikling og overbygningskurser, så du hele tiden holder din viden og kompetence helt up to date med den seneste viden, indsigt og forskning på området.

Målgruppe

Målgruppe

Body SDS-uddannelsen er til dig, der ønsker at arbejde som Body SDS-kropsterapeut eller blot ønsker at lære en masse nyt, komme i form og gennemgå en enorm personlig udvikling.

Optagelsesprocedure

I løbet af vores præsentationsaften til Body SDS-uddannelsen kan du prøve basale trænings- og behandlingsøvelser først alene og dernæst med en makker. Kropsterapeuter fra Body SDS vil her vurdere, om du har den naturlige indføling og den raske krop, uddannelsen kræver.

Hvad gør du nu?

Du kan tilmelde dig uddannelsen både før og efter, du er blevet optaget. Det er dog et krav, at du gennemgår optagelsesproceduren.

Video

Eksamen og diplom

Som uddannet kropsterapeut åbner der sig mange muligheder. Du kan træne og behandle hjemmefra, leje et lokale og starte din egen klinik, starte et kliniksamarbejde med andre kropsterapeuter eller blive ansat i Body SDS A/S.

Hvad end du vælger, kan du forme dit arbejde, som du ønsker. Du får fleksibilitet og frihed til at bestemme over dit eget liv.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 179.970 kr. eksl. moms.

Om udbyderen

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter. Igennem tre generationer har vores holistiske tilgang udført mirakler og kultiveret det menneskelige potentiale – igennem kroppen. Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Body SDS

Øster Allé 56
2100 København Ø

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

Ingrid Kristine Nørbjerg
(5)
Body S|D|S tilbyder en 3-årig seriøs kropsterapiuddannelse❤❤❤💆 Du bliver ikke snydt -den er intet mindre end vanedannende, livsbekræftende og selvudviklende på et meget højt plan❤
Lise Ørting
(4)
Hvis du vil lære at være kropsterapeut, så er denne 3-årige uddannelse meget grundig, uddybende og givende for dig selv som menneske men også til at gøre dig klar til at bruge uddannelsen som beskæftigelse. Mange kunder henvender sig for at få behandling af en body-sds uddannet kropsterapeut. Du udvikler dig meget både psykisk og fysisk, så ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Body SDS-uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Camilla Helsted, elev på Body SD...
Body SDS

"Der er så mange positive oplevelser i den her uddannelse, specielt med ens egen selvudvikling. Og så er det simpelthen en gave at møde et helt hold af fantastiske og forskellige mennesker med hver deres historie i bagagen! TAK!"

Læs mere
Addy K. Poulsen, elev på Body SD...

"Jeg vil helt bestemt anbefale uddannelsen til andre. Den giver så meget mening og giver en masse til en selv, både behandlingsmæssigt og træningsmæssigt."

Læs mere
Lise Ørting, elev på Body SDS-ud...

"Vi har verdens bedste og mest inspirerende lærere! Jeg glæder mig hver gang til torsdag, hvor jeg futter fra Kolding til København og hjem igen."

Læs mere
Dorte Gade, færdiguddannet Body ...

"Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende og fået større indsigt på mange områder. Som færdiguddannet har jeg også gået igennem en stor udvikling ved at arbejde som selvstændig."

Læs mere