Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Body-sds, København

Rigtigt mange ting forsvinder mellem hænderne på os

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter. Igennem tre generationer har vores holistiske tilgang udført mirakler og kultiveret det menneskelige potentiale – igennem kroppen.

Et håndværk som intet andet

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop. Den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Vores behandlingssystem blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung. Gennem tre generationer har Ole Kåre Føli og hans søn Bengt Valentino Andersen videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

Filosofi

Body SDS bygger altså på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen, din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

I det moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Mange bruger ikke sin krop korrekt: Vi får spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner, og vi mister overskud.

På samme tid er der mange følelser, som ikke er ”tilladte” eksempelvis vrede, sårbarhed, nervøsitet, og dermed bliver vores ”indre rum” presset. Med de metoder, vores grundlæggere har opbygget, afhjælper vi klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og bekymringer i hverdagen.

Idéen bag er at alle vores discipliner, træning såvel som behandling og udrensning har som mål at forbedre det enkelte menneskes skavanker og udfordringer.


Vis alle uddannelser afholdt hos Body SDS

Uddannelser

Kursus
Social og sundhed
Alternativ behandling Længde By Gennemsnit Pris
Body SDS-uddannelse 3 år København
4,5 (2)
179.970 DKK
Massage / sportsmassage
Massagekursus for begyndere København 1.495 DKK

Vis alle

Video

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Body SDS og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Body SDS

Øster Allé 56
2100 København Ø

Telefon: 33 32 30 90
www.body-sds.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

Ingrid Kristine Nørbjerg
(5)
Body S|D|S tilbyder en 3-årig seriøs kropsterapiuddannelse❤❤❤💆 Du bliver ikke snydt -den er intet mindre end vanedannende, livsbekræftende og selvudviklende på et meget højt plan❤
Lise Ørting
(4)
Hvis du vil lære at være kropsterapeut, så er denne 3-årige uddannelse meget grundig, uddybende og givende for dig selv som menneske men også til at gøre dig klar til at bruge uddannelsen som beskæftigelse. Mange kunder henvender sig for at få behandling af en body-sds uddannet kropsterapeut. Du udvikler dig meget både psykisk og fysisk, så ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Body SDS

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Kundecase
Camilla Helsted, elev på Body SD...
Body SDS

"Der er så mange positive oplevelser i den her uddannelse, specielt med ens egen selvudvikling. Og så er det simpelthen en gave at møde et helt hold af fantastiske og forskellige mennesker med hver deres historie i bagagen! TAK!"

Læs mere
Addy K. Poulsen, elev på Body SD...

"Jeg vil helt bestemt anbefale uddannelsen til andre. Den giver så meget mening og giver en masse til en selv, både behandlingsmæssigt og træningsmæssigt."

Læs mere
Lise Ørting, elev på Body SDS-ud...

"Vi har verdens bedste og mest inspirerende lærere! Jeg glæder mig hver gang til torsdag, hvor jeg futter fra Kolding til København og hjem igen."

Læs mere
Dorte Gade, færdiguddannet Body ...

"Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende og fået større indsigt på mange områder. Som færdiguddannet har jeg også gået igennem en stor udvikling ved at arbejde som selvstændig."

Læs mere