Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education)

B:A:M Education, i København (+1 lokationer)
Længde
2 år
Pris
124.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
124.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information omkring opstart

  • Holdundervisning
  • Århus

Kursusbeskrivelse

kropsterapeut

Body All Mind -terapeut

B:A:M uddannelsen er en uddannelse, hvor du selv udvikler dig i takt med, at du lærer at forstå kroppen og dens historie. Du vil opleve, at du bliver mere bevidst om, hvad din krop fortæller dig og bedre i stand til at passe på dig selv. Uddannelsen er en berigende personlig udvikling, der gør dig i stand til at få det bedste frem i både dig selv og andre.

Som B:A:M kropsterapeut arbejder du med metoder hentet fra zoneterapien, psykologien, psykoterapien, fysioterapien og naturligvis kropsterapien – bl.a. massage, kropsterapeutiske teknikker, pulsering, løsning af låste led, læren om de fem elementer fra kinesisk medicin, medianlære, nervesystemet, hjernens funktion og bevægeapparatet. For nu bare at nævne noget af det, du kommer til at dykke ned i.

Indhold på uddannelsen

På uddannelsen introducerer vi dig derfor til de ultimative redskaber fra både etablerede og mere alternative behandlingsformer. Kroppen er nemlig i stand til at helbrede sig selv for mange dårligdomme, hvis vi vel at mærke ikke lader os begrænse som behandlere, men derimod udvider vores værktøjskasse, så den rummer alle de mest effektive metoder. Derfor har vi allieret os med nogle af landets førende eksperter inden for bl.a. psykologi, ernæringsterapi, yoga, meditation, zoneterapi, fysioterapi og kunsten at bruge vores hænder til at mærke låste led, blokeringer og spændinger i kroppen.

Med en så omfattende værktøjskasse i hånden vil du ikke alene få et solidt fundament, der giver dig mulighed for kompetent at behandle alt fra dårlig ryg, nakkeproblemer og ledsmerter til stress, livstilssygdomme og et overbelastet nervesystem. Du får samtidig friheden til at tænke ud af boksen og gå nye veje i din behandling. En B:A:M kropsterapeut er derfor både en dygtig håndværker og en innovativ behandler i konstant udvikling. For dine klienters skyld.

Hvordan bliver du en god behandler?

For at blive en dygtig B:A:M kropsterapeut er det vigtigt, at du har en stærk teoretisk ballast kombineret med en masse praktisk erfaring. Uddannelsen veksler derfor mellem teori og praktisk udforskning, hvor vi i begyndelsen bruger hinanden som prøveklude, men allerede i løbet af det første år på uddannelsen kommer du til at arbejde med dine egne klienter, så du får en klar fornemmelse af din fremtid som B:A:M kropsterapeut. Det hele foregår naturligvis under kyndig supervision.

Pris

PRIS 124.500 KR. 
Indmeldelsesgebyr 10.000 kr.
Undervisningsafgiften betales herefter i fire rater hvert halve år:

1. semester 39.000 kr.
2. semester 32.000 kr.
3. semester 26.000 kr.
4. semester 17.500 kr.

HELE BELØBET PÅ EN GANG 10% Rabat:  112.000 KR.

MED FAST MÅNEDLIG YDELSE 6.000 KR. over 21 måneder og 10.000 i indmeldelsesgebyr. Samlet er det 136.000 KR.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
B:A:M Education
Hejrevej 30
2400 København

Vi mener i al ubeskedenhed, at vi leverer Danmarks bedste kropsterapeutiske uddannelse. Intet mindre. Årsagen er enkel: Vi tror ikke på halve løsninger og symptombehandling, for der er alt for meget på spil. For dig, for os – og ikke...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret