Massagekursus for begyndere

Body SDS, i København
Længde
1 dag
Pris
1.495 DKK Momsfri
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1 dag
Pris
1.495 DKK Momsfri
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Body SDS?

Erfaring & Brand siden 1947 med stærk faglighed

Støtte til opstart som selvstændig

Førende Kropsterapeuter

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Massagekursus for begyndere - Body SDS

Massagekursus for begyndere – Skab glæde mellem mennesker

Beskrivelse

Med dette kursus tilbyder vi dig en smagsprøve på Body SDS og de unikke behandlingsteknikker systemet er kendt for. Vi håber, at du med dette massagekursus i rygsækken vil få en masse gode oplevelser.

Erfarne Body SDS terapeuter underviser på dagen. Viser teknikkerne. Guider dig undervejs. Forklarer om Body SDS. Gør i øvrigt alt hvad de kan for, at du får et spændende, lærerigt og dejligt massagekursus.

Dit udbytte

Vores massagekursus lærer dig en helhedsmassage, der tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke.

Massagekurset lærer dig teknikker til behandling af hele kroppen. Du lærer at behandle brystområdet, nakken, ryggen, skuldre, balder og hofter, hænder, lår, fødder samt til åndedrættet.

Du lærer en pulserende massageteknik, der kombinerer muskelarbejde og ledbevægelse. Og du får indsigt i Body SDS’ filosofi, der tager udgangspunkt i kroppen som helhed. Det vil sige at årsagen til en smerte, kan befinde sig et andet sted, en der hvor du mærker, det gør ondt.

Om Body SDS teknikkerne

Teknikkerne fra dette massage kursus er et udpluk fra vores 3-årige kropsterapeutuddannelse og kan kun læres hos Body SDS. Det er systemets egne teknikker, udviklet gennem tre generationer og sat i system af de to grundlæggere Ole Kåre Føli og Bengt Valentino Andersen.

Body SDS bygger altså på mange års udvikling. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forskellig vis lagret i kroppen. Din krop fortæller om hvor godt du har det – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Praktisk information

Massagekursus for begyndere’* er et 1 dags massagekursus, hvor du skal behandle en anden kursist. Og selv have kropsterapeutisk massage, så du ved hvordan det mærkes. Det hele foregår iført undertøj.

Det er meget forskelligt, hvordan vi har det med at behandle et andet menneske. Nogle foretrækker at det er på en person, de kender i forvejen. Det er også en mulighed her. Ønsker du at have en massagemakker med, så booker I blot to pladser på samme hold.

  • Kurset i København finder sted i Body SDS’ lokaler i Parken, Øster Alle 56, 4. sal, 2100 København Ø.
  • Kurset i Kolding finder sted i Kropskontaktens lokaler, Olaf Ryes Gade 7Y, 6000 Kolding.
  • Du får fuld forplejning undervejs med økologisk frokost og økologiske safter.
  • Dagens afsluttes med en evaluering og du får udleveret en manual, som du kan tage med dig hjem.

Målgruppe

Tilmeldingen er bindende og kursusgebyr tilbagebetales ikke ved afbud.

Vi forbeholder os retten til at aflyse, såfremt der ikke er nok tilmeldte. Ved aflysning tilbagebetales det fulde beløb.

Eksamen og diplom

Kurset giver dig ikke kompetencer eller rettigheder til at benytte metoden professionelt. Kurset er til privat brug. Du kan frit benytte dig af teknikkerne på venner og familie for at skabe glæde mellem mennesker.

Både Body SDS’s navn og logo er registrerede varemærker. Brug af vores navn eller logo i erhvervsmæssig sammenhæng uden vores samtykke vil derfor udgøre en krænkelse af vores varemærkerettigheder og kan være i strid med markedsføringsloven.

Ved at deltage i dette massagekursus får du ikke ret til at bruge varemærket eller at markedsføre dig som Body SDS-massør og eller Body SDS-behandler. Du må derfor ikke udgive dig for at være uddannet i Body SDS eller annoncere med, at du tilbyder Body SDS-massage.

Pris

Prisen for dette kursus er 1495 kr. eksl. moms.

Prisen er incl. fuld forplejning. Vi serverer en lækker, let, frisk øko frokost og øko saft.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Massagekursus for begyndere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Body SDS
Øster Allé 56
2100 København Ø

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, en uddannelse og et sundhedscenter. Igennem tre generationer har vores holistiske tilgang udført mirakler og kultiveret det menneskelige potentiale – igennem kroppen. Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret