Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Kursus
København
Startdato: 20-10-2020 - København
25.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv specialist i ayurvedamassage på et halvt år 

Er du allerede sexolog eller parterapeut? Kan du kombinere din viden med læren om Ayurvedamassage, der giver unikke videnssøjler til forståelse af den menneskelige natur, fysisk, psykisk, emotionel, mental, energetisk osv. Hvilket give en unik platform for at arbejde med mennesker, individuel og par.

Ayur betyder liv og Veda betyder videnskab eller læren om. Signifikant for AyurvedaMassage er de lange blide strøg, og den terapeutiske og afslappende virkning massagen har, på den person, der modtager massagen.  AyurvedaMassage er især kun lidt kendt i Danmark/ Norden, men meget udbredt i ophavslandet Indien og i USA.

Dit udbytte af specialeuddannelsen

På specialeuddannelsen i ayurvedamassage lærer du:

  • den generelle massag
  • ayurvedisk aromaterapi
  • marma-punkter (vitale energi-punkter) på kroppen
  • basal viden omkring doshaerne, Vata, Pitta og Kapha
  • om døgnrytmer, kost og livsstil
  • hvordan du på enkel vil med skemaer tester balancer og ubalancer.

Du kan massere individuelt, men du kan også alliere dig med en medmassør, og lave wellnessmassager på samme tid til par, som gerne vil have en smuk og afslappende oplevelse sammen.

Uddannelsens form

Uddannelsen består af 4 moduler á 3 x 3 dage + 1 x 2 dage fordelt over ½ år. Uddannelsen afholdes både i København og Århus. 

Du har prøveklienter undervejs. Og skal have 20 massager, du giver gratis (klienterne betaler dog lokalelejen) Efter de 20 massager, din specialistuddannelse og bestået eksamen og certificering, kan du frit slå dig ned som Specialist i AyurvedaMassage.

Det personlige afsæt

Dette er en meget personlig uddannelse – med et stærkt personligt engagement og muligheden for en dyb og personlig transformation og rejse. Gennem initiering (indvielse) i de 5000 år gamle teknikker fra Ayurveda, kommer du tættere på dig selv, og dit eget potentiale. Massagekonsultationerne kan også giver fra elev til elev. Den gamle tradition, giver en helt unik forståelse af dig selv som menneske, dine medmennesker og universtet omkring os.

Målgruppe

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til AyurvedaMassør, uden at have uddannelsen til Sexolog, men det anbefales at have uddannelsen til Sexolog enten før, sideløbende el. efterfølgende.

Tages uddannelsen uden at have Sexologiskolens Sexologuddannelse som baggrund, er det et must at du som min. har gennemgået Tantra I, som er vores 2 dagskursus, hvor man kan deltage både som par og single. Kurset kører 2-4 gange årligt i København og i Århus.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering.

Fremmøde og Orlovsregler

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 2 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i ayurvedamassage er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Udgifter ud over uddannelsesprisen

Du skal regne prisen for bøger og event. transport/ logi, når du er på modul. Vi oplever dog, at mange elever hjælpes ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen. Sexologiskolen har virksomhedsaftale med Hotel Guldsmeden i København (og i Århus), hvor du kan opnå rabatter ved oplysning af vores rabatkode. Spørg gerne. Samt du modtager Studiekort på alle Sexologiskolens 7 uddannelser, hvor du også ofte ved transport, logi og andet, kan opnå en fin studierabat.

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: