Thai Yoga Massageuddannelse

Længde
8 dage
Pris
4.000 DKK Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Længde
8 dage
Pris
4.000 DKK Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

thai massageThai Yoga Massageuddannelse

Thai yoga massage er en gammel og meget moderne massageform, der kombinerer akupressur, indiske ayurvediske principper, og yogastillinger. Grundlæggeren af ​​den thailandske massage var en ayurvedisk læge ved navn Jivaka Kumar Bhacca, der stadig æres i Thailand som “Faren til medicinen”. I december 2019 kom massagemetoden på Unesco’s verdensarvliste.

Thai yoga massage er en alsidig massageteknik der arbejder med alle bevægeapparatet dele, dvs. muskler, led og bindevæv. I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på.

På kurset vil i gennemgå og arbejde med teknikker, der gør dig i stand til at udføre en 1½ times fuld kropsmassage. Det er bl.a. muskelmassage, udspænding, akupressur, ledrotation, og energiarbejde. Alt sammen gøres i rolige og meditative i rytmiske bevægelser.

Fysiurgiske elementer i Thai Massage:

Udstrækninger– hjælper med at holde kroppen smidig og er derfor yderst effektiv som forebyggelse mod skader og opretholdelse af generel balance i kroppen.

Muskelmassage– giver øget blodtilførsel til musklerne, så myoser/affaldsstoffer lettere kan transporteres væk.

Ledrotation – Massøren bevæger modtagerens krop og led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opnå og opretholde fuld bevægelsesmekanik.

Akupressur– stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der allerede er behandler og ønsker at styrke din evne til at opnå at holde fokus i arbejdet.

Video

Eksamen og diplom

Der udstedes et diplom efter endt uddannelse.

Pris

Pris: 4000 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Thai Yoga Massageuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Tengbjerg Massørskole
Troensevej 8
4700 Næstved

Tengbjerg Massørskole

Tengbjerg Massørskole er en prisbelønnet skole med flere prisvindende undervisere. Skolen har eksisteret siden 2001 og har uddannet mere end 1500 behandlere. Undervisningen foregår på Professionshøjskolen Absalon i Næstved. Skolen tilbyder både Massøruddannelser, Zoneterapeutuddannelse og Akupunktøruddannelse. Derudover tilbyder skolen en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret