Viser 1-20 af 380
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 380
1
2
3
4
...
19

Leder du efter et lederkursus i København?

Ledelse er komplekst og du kan som leder altid gøre det bedre. Få ordentlig indblik i dine egne styrker og udfordringer, og tilegn dig en ny teoretisk kapacitet således at du effektivt kan udfylde din rolle. Med det rigtige lederkursus får du stærke redskaber og god viden med mod fremtidens udfordringer.

Et lederkursus i København giver mange nye redskaber til din karriere

Find det rette lederkursus

Her kan du finde det lederkursus, der dækker dine behov. Du kan finde en lang række kurser med forskelligt fokus, såsom rekruttering, afskedigelse, personalejura, arbejdsmiljø og meget andet. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på hvilke krav du har til dit lederkursus.

Du kan også tage en række kurser ved hjælp af fjernundervisning. Dette er for dig, der har en travl hverdag og gerne vil fortsætte med dit faste arbejde.

Er du interesseret i online kurser, så kig her.

Det kan være en stor fordel, ikke kun for dig sel, men for din virksomhed at investere i lederudvikling. Det at sende ledere på kurser kan forbedre jeres grundlag for at træffe strategiske beslutninger, og dermed være i stand til at skille jer ud på markedet. Et lederkursus i København kan være med til at udvide jeres tankegang, så I er godt klædt på til at håndtere et volatilt marked. Således er I hele tiden på forkant med jeres udvikling.

Hvad er ledelse?

En leder kan være en ansvarshavende på tværs af eller inden for en lang række områder i organisationen. Det kan være økonomi, innovation, forandring, HR eller andre klassificeringer. Generelt for alle disse kategorier er at lederen sørger for at medarbejderne trives og udvikles, samt at de løser deres opgaver effektivt. En af lederens vigtigste opgaver består i at fordele arbejdsopgaver, sætte mål for virksomheden, samt at stå for opfølgning og planlægning. Lederskab handler ofte i praksis om at tackle uforudsete hændelser på en god måde. Disse værktøjer kan du, med det rigtige lederkursus, få ind i din værktøjskasse og være mere forberedt på fremtidige udfordringer.

Som leder i en organisation har du myndighed til at træffe beslutninger samt uddelegere arbejde til dine medarbejdere for således at opnå virksomhedens målsætninger. Som en del af ledelsen, er du med til at formulere virksomhedens strategi og organisation. Det er derfor en del af dit ansvar at effektivisere virksomhedens ressourcer, så man kan nå målsætningen. God ledelse kræver derfor en ganske stor værktøjskasse, med alt fra analytiske evner, økonomisk forståelse til menneskelige færdigheder. Dertil kommer at at du skal besidde en høj grad af branchekendskab. Mange af disse værktøjer er at finde på et lederkursus, og derfor kan lederkurser hjælpe både nye, erfarne og potentielle ledere med at udvikle sig inden for de forskellige parametre.

Coachende lederskab - vær en sparringspartner

Et kursus i coaching kan være et godt supplement til dig i din lederrolle. Her lærer du at fokusere på det gode resultat og dermed opnå det igennem en positiv attitude. Coaching skal betragtes lige så meget som en attitude, eller indstilling, som det er en ledelsesmetode. Coaching handler om at hjælpe medarbejderen til selv at finde en løsninger istedet for at give dem.

Coaching er blevet mere almindeligt i erhvervslivet, især i situationer og erhvervsretninger, som er fokuserede på blandingen af resultater og den personlige udvikling. Hvis du føler dig udfordret i din motivation af medarbejdere, eller du ønsker større selvindsigt vil en lederuddannelse inden for coaching kunne give dig meget.

Find en coachinguddannelse ved at klikke her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen