Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
12

Tag dit Lean kursus i København

At optimere arbejdsprocesser gennem Lean kræver indblik i en lang række metoder og værktøjer for at skabe størst mulig succes. Har du styr på Lean fra A til Z kan du imidlertid være med til at effektivisere processerne på din arbejdsplads, så der både spares ressourcer og skabes kundetilfredshed. Et Lean kursus i København er derfor en god investering for både dig selv og din arbejdsplads - offentlig såvel som privat - og uanset branche eller afdeling.

Du lærer at optimere din organisations arbejdsprocesser med færre ressourcer, uanset om der er tale om produktionen, administrationen eller en helt tredje afdeling.

Lean kurser i København - bliv klædt på til at arbejde med Lean i organisationen

Dine muligheder er mange for at tage et Lean kursus i København. Der findes Lean kurser på flere forskellige niveauer og med flere forskellige fokusområder. Det er derfor vigtigt, at du gør dig en række overvejelser om, hvilket forløb, du har behov for, før du tilmelder dig til dit kommende Lean kursus.

Hvad er Lean?

I 1950'erne så Lean dagens lys i Japan, hvor metoden var med til at optimere arbejdsprocesserne på Toyotas fabrik. Efterfølgende kopierede mange andre virksomheder metoden, og da Womack og Jones satte fagtermer på det, der blev til Lean Thinking, blev Toyota Production System (TPS) også brugt af en lang række virksomheder i den vestlige verden.

Med værktøjerne inden for Lean kan en organisation:

  • Fjerne overflødige led og effektivisere arbejdsprocesser
  • Øge kundetilfredshed og -værdi
  • Skabe værdi med færre ressourcer
  • Øge produktiviteten

Kernen i Lean er at skabe værdi med så få midler som muligt og skære alt overflødigt fra. Mange forbinder Lean med produktionsvirksomheder og fabrikker, men med tiden er Lean blevet udbredt i alle afdelinger i offentlige såvel som private virksomheder - og på tværs af brancher. Lean har netop vist sig at kunne skabe værdi og succes andre steder, end der, metoden først blev brugt. I dag har alt fra administrationsafdelinger til enkelte teams nydt gavn af de resultater, Lean skaber.

Find det rette Lean kursus i København

Er du på vej ud i arbejdet med Lean i din organisation, så er et Lean kursus nødvendigt for, at du kan skabe de bedste resultater.

Du kan finde Lean kurser i København, der sætter dig i stand til at:

  • Implementere Lean i din organisations kultur
  • Styre en Lean proces fra planlægningsfasen til endelig implementering
  • Effektivisere dine egne arbejdsprocesser gennem Lean
  • Arbejde professionelt som Lean konsulent eller Lean projektleder
  • Arbejde professionelt med Lean inden for f.eks. produktion, management eller innovation

Find dit Lean kursus i København i oversigten ovenfor og send nemt og hurtigt en forespørgsel til udbyderen, hvis du vil tilmelde dig eller have mere information. Søger du et Lean kursus andre steder end i København, så se den samlede oversigt over Lean kurser i hele landet her, hvor du f.eks. kan finde Lean forløb i Århus, Vejle eller Taastrup.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Anders Laustsen - Direktør, IT-v...

"HD-uddannelsen i Finansiering er relevant for mig som iværksætter, i det økonomi er en naturlig del af at drive en virksomhed. Derudover har den bidraget til, at jeg tør tage chancer, fordi jeg ved, at jeg har en god solid uddannelse i ryggen"

Læs mere
Maj Jakobsen, Projektleder hos A...

”Jeg er egentligt uddannet ingeniør, men jeg har med uddannelsen fået en større forståelse for forretning og ledelse.”

Læs mere
Thomas Fly, Sourcing Manager TDC...

"Uddannelsen var en intens indføring i SCM. Det gav mig et 360ᵒ overblik og en god forståelse af, hvad jeg skulle være opmærksom på."

Læs mere
Thea Lyng Thomsen, Direktør, Bær...

"Der var stærk indsigt og indføring i den regenerative ledelse. Laura Storms viden og erfaring med udvikling og implementering var inspirerende, og hun havde både de strategiske og de praktiske niveauer med gennem forløbet."

Læs mere