Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Mere om Kursus i medarbejderinvolvering

Medarbejderinvolvering er vejen til succes

Medarbejdere, der føler sig inddraget i beslutningsprocesser og arbejdsgange, er ofte langt mere motiverede end medarbejdere, der føler sig udelukkede fra ledelsens arbejde med KPI'er, analyser og visioner. 

Motivation og følelsen af at man som medarbejder er med til at gøre en forskel, øger tilfredsheden i din stab, hvilket kan aflæses direkte på bundlinjen i form af øget produktivitet og lavt sygefravær. Motiverede og glade medarbejdere arbejder bare bedre. Medarbejderinvolvering er derfor vejen til succes. 

God medarbejderinvolvering kræver god ledelse, og det er derfor enormt vigtigt, at du har de rigtige værktøjer i din ledelsesværktøjskasse. Læs med herunder og få mere viden om, hvorfor et kursus i medarbejderinvolvering er det rigtige for dig som leder. 

Medarbejderinvolvering som grundsten i din ledelse

Når du deltager i et kursus i medarbejderinvolvering, bliver du i stand til at igangsætte forandrings- og udviklingsprocesser, der kan være med til at fremme dine medarbejders motivation, tilfredshed og effektivitet. 

Målet med kurset i medarbejderinvolvering er at skabe de bedste rammer og funktionsbetingelser for forandring og udvikling. Når du deltager i sådan et kursus, er det enormt vigtigt, at du er bevidst omkring din egen rolle i netop forandringen og udviklingen, da initiativitet til disse netop skal komme fra dig som leder. Hvis du viser vejen, skal dine medarbejdere nok følge trop. 

På kurset vil du typisk blive undervist i følgende: 

 • Ledelse og samarbejde
 • Kommunikation som ledelsesværktøj
 • Konflikthåndtering og vanskelige samtaler
 • Situationsbestemt ledelse og anvendelse deraf. 
 • Mødeledelse
 • Medarbejderinvolvering, som vil være det gennemgående tema

Et kursus i medarbejderinvolvering giver dig altså meget stor indsigt i både din egen og andres adfærd, men vigtigst af alt, så får du nogle rigtige gode værktøjer og lærer at bruge din kommunikation i din ledelsesstil. 

Medarbejderinvolvering er selvsagt omdrejningspunktet og betragtes som midlet til at stykre medarbejdernes motivation, effektivitet og tilfredshed. 

Derfor er et kursus i medarbejderinvolvering det rigtige for dig!

Du skal vælge et kursus i medarbejderinvolvering, hvis du ønsker at:

 • Lære at motivere dine medarbejdere
 • Styrke medabejdertilfredsheden
 • Forbedre deres effektivitet
 • Øge virksomhedens produktivitet
 • Opbygge en værktøjskasse med solide ledelsesredskaber
 • Udvikle din personlige ledelsesstil

Hvem kan tage et kursus i medarbejderinvolvering

Du kan både tage et kursus i medarbejderinvolvering som en egentlig Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU-uddannelse) eller hos en privat udbyder. I begge tilfælde er sådan et kursus for dig der - som ufaglært eller faglært - arbejder eller ønsker at arbejde med ledelse. 

Du kan altså både være nyudnævnt eller kommende leder, og kurset er ideelt for dig, der føler, at du har behov for de helt grundlæggende forudsætninger og kundskaber i ledelse. Du har typisk en kort uddannelsesbaggrund uden ledelsesteoretisk basis. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen