Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Master i Offentlig ledelse

En masteruddannelse i offentlig ledelse handler om at håndtere og udvikle kompetencer i form af strategisk planlægning, organisatorisk ledelse og tværfagligt samarbejde. Uddannelsen henvender sig til både nye og erfarne ledere i den offentlige sektor.

I løbet af uddannelsen får du redskaber til både analyse og praktisk implementering, og du udvikler dine evner til at udøve professionel ledelse, kommunikere effektivt og tænke strategisk. 

Læringspunkter på uddannelsen 

Der er flere centrale læringspunkter, som du gennemgår i løbet af uddannelsen. Generelt vil du blive undervist i organisatoriske strategier, konflikthåndtering, økonomisk styring og ledelsesteori. Ved endt uddannelse vil du blandt andet være i stand til at vise at du:

 • kan styre og udvikle arbejdssituationer, der er komplekse og uforudsigelige og som forudsætter nye løsningsmodeller
 • selvstændigt kan igangsætte og gennemføre fagligt/tværfagligt samarbejde samt påtage dig et professionelt ansvar.

  Med en master i offentlig ledelse tilegner du dig dermed viden og værktøjer inden for en række relevante emner og fag. Blandt disse områder kan blandt andet nævnes:

  • Strategisk ledelse
  • Kommunikation
  • Udvikling, forandring og innovation

  Hvem henvender uddannelsen sig til? 

  Uddannelsen retter sig mod offentlige ledere, der vil have en lederuddannelse, som tager udgangspunkt i problemstillinger og særlige vilkår inden for den offentlige sektor. En masteruddannelse i offentlig ledelse vil klæde dig på til at tackle de udfordringer og omvæltninger, som præger den offentlige sektor.

  Master i Offentlig ledelse

  Dine muligheder med en masteruddannelse i offentlig ledelse

  Med uddannelsen udvikler du kompetencer og færdigheder inden for projektledelse og håndtering af generelle organisatoriske og ledelsesmæssige problemstillinger. Disse færdigheder kan du bruge i dit arbejde og udruster dig til at blive en bedre leder.

  Hvor kan jeg tage en master i offentlig ledelse?

  Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Syddansk Universitet (SDU) og Aarhus Universitet (Aarhus BSS). Du har mulighed for at læse fag i begge byer.

  Opbygning af master i offentlig ledelse

  En fuld Master i offentlig ledelse udgør samlet 60 ECTS point, der som udgangspunkt fordeler sig således:

  Minimum 15 ECTS Grundfag + Minimum 15 ECTS Ledelsesfag + Øvrige 15 ECTS som vælges frit fra de to grupper + de 15 obligatoriske ECTS = i alt 60 ECTS.

  Et af de obligatoriske fag er Introduktion til Master i offentlig ledelse, der tæller for 2,5 ECTS. Dette fag klæder dig på til masteruddannelsen ved at etablere et overblik over uddannelsens indhold og formål, samt tage en temperaturmåling på dit lederskab ved begyndelsen af dit ledelsesudviklingsforløb.

  Hvad koster en master i offentlig ledelse?

  Prisen afhænger blandt andet af, hvilke moduler, du vil inddrage i din masteruddannelse. Den samlede pris for den fulde masteruddannelse er cirka 180.000 kroner. Dog kan der dertil komme udgifter til materialer, ligesom der kan komme omkostninger til øvrige moduler.

  En fleksibel mulighed for dig som leder

  Ønsker du som leder i den offentlige sektor at tilegne dig flere kompetencer, så du bliver en dygtigere leder, er der flere fordele ved at vælge en master i offentlig ledelse. En af disse fordele er, at det er en fleksibel uddannelse, der kan tages på alt fra 2-6 år afhængigt af netop dine ønsker til fleksibilitet.

  Lyder en master i offentlig ledelse som det rigtige for dig? Afsøg dine muligheder i listen ovenfor.

  Ønskeliste
  Sådan kommer du videre

  Find et kursus, du er interesseret i


  Send en forespørgsel


  Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen