Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Green Belt Lean Manager og Koordinator

Center for Lean
6 dage
Dansk
Kursus
København, Århus
23.200 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

2 for 1 persons pris

Hos Center for Lean kører vi tilbuddet om at tage en kollega/ven med for 1 persons pris ekskl. forplejning. Tilbuddet gælder alle vores Lean kurser og uddannelser undtagen enkelt dags kurser.

Lær hvordan du kan anvende Lean og igangsætte Lean initiativer

Green Belt Lean Manager og Koordinator er et af vores mest populære Lean kurser, da du på kort tid får en god og praksisnær forståelse for at optimere processer ved hjælp af Lean metoder.

Vi, hos Center for Lean, sørger for at du igennem øvelser og teori bliver fortrolig med de Lean metoder, som du bliver præsenteret for i løbet af vores 6 dage sammen, og det hele foregår i et letforståeligt sprog.

Lean kurset henvender sig til dig, der ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor Lean, og lære hvordan metoderne skal anvendes for at kunne koordinere initiativer der skaber bedre arbejdsgange, og gør jeres hverdag hurtigere, lettere og mindre omkostningstung.

Så hvis du ønsker en praktisk, metodisk og teoretisk anvendelig Lean uddannelse, der passer til både administrations- og produktionsmiljøet, så er denne du skal vælge.

På Green Belt Lean Manager og Koordinator uddannelsen lærer du blandt andet at:

 • Få kendskab til de 5 Lean principper
 • Lære de 8 spildtyper
 • Lære at lave værdistrømsanalyser
 • Lære at optimere processer og arbejdsgange
 • Lære at arbejde med KPI mål, måling og målstyring
 • Lære at arbejde struktureret med løbende forbedringer og problemløsning ved hjælp af A3 og PDCA metoden
 • Få indsigt i standardiseret Lean og lære hvordan instruktioner, vejledninger og checkskemaer med fordel kan bruges
 • Lære at optimere arbejdspladens indretning via 5S både digitalt og fysisk
 • Lære at drive Lean initiativer og projekter, samt måle effekten af Leans virkning og sikre genvinsten bliver hjemtaget

Det får du med Green Belt Lean Manager og Koordinator uddannelsen

 • Erfarne Lean Konsulenter som undervisere
 • Masser af praktiske eksempler
 • Medlemskab i netværksgruppe med Lean-virksomhedsbesøg og vidensdeling

Arbejd både med Lean metoder, ledelse og værdier

Lean uddannelsen vil være relevant for både personer fra det private erhvervsliv og personer fra den offentlige sektor. Lean Uddannelsen vil tage dig med i både den grundlæggende introduktion til Lean og give en indgående indsigt i Lean værktøjer, der er derfor intet krav om praktisk indsigt i arbejdet med Lean.

I løbet af Lean uddannelsen vil du få en dybdegående forståelse af Lean. Således vil du komme til at arbejde med både konkrete metoder, ledelse, værdier og kultur. Udgangspunktet for undervisningen er deltagernes daglige virke, og der lægges vægt på, at den enkelte deltager er i stand til at koble de tillærte metoder til deres egne udfordringer.

Skulle du senere have interesse i yderligere Lean uddannelse har du mulighed for at opgradere Lean kurset og deltage i yderligere 4 dages undervisning + 1 certificeringsdag. Her vil der være fokus på Lean coaching, policy deployment, gemba walks, udvikling og facilitering af eget tavlekoncept og afholdelse af Kaizen event.

Herefter bliver du certificeret som Master Black Belt Lean Konsulent efter endt forløb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Hvem er Center for Lean?

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

10 ECTS point

Du har mulighed for at tilkøbe en eksamen til 2.500kr. som vil blive afholdt på vores samarbejdsskole. Ved bestået eksamen vil du få tilkendt 10 ECTS point.

Kontakt Center for Lean allerede i dag og hør mere om Green Belt Lean Manager og Koordinator uddannelsen!

Målgruppe

Lean kurset henvender sig til dig, der ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor Lean, og lære hvordan metoderne skal anvendes for at kunne koordinere initiativer der skaber bedre arbejdsgange, og gør jeres hverdag hurtigere, lettere og mindre omkostningstung. Det er ikke nødvendigt at være leder for at deltage på Lean kurset, da flere personer kan være en del af Lean initiativer.

Pris

Prisen er 23.200 kr. pr. deltager

Beløbet dækker forplejning, kursus materiale, certificerering og "Hotline" til underviseren.

TILBUD: 2 for 1 persons pris ekskl. forplejning.

Tag din kollega/ven med og få en masse nye værktøjer og en god oplevelse.

Om udbyderen

Center for Lean

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer. Bag Center for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Green Belt Lean Manager og Koordinator
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Center for Lean

Vaarstvej 297
9260 Gistrup


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Amel Avdagic
Undervisnings formen har været rigtig god, og involvering af deltagerne har bare gjort undervisningen endnu bedre. Fortsæt det gode arbejde :) Hvis man kunne give flere stjerner ville du have fået dem alle :)
Maja Østerby
Super fint og fleksibelt forløb med en god underviser, som forstår at holde stoffet jordnært, så vi rent faktisk kan bruge det i "den virkelige verden".
Morten Ringsted
Mark er en super kommunikator og underviser, som med sin erfaring hele tiden kan udfordre en og ikke mindst lave sparring ift. de emner man har valgt at arbejde med i perioderne imellem de 6 undervisningsdage
Få information

Udfyld formularen for mere information om Green Belt Lean Manager og Koordinator

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 15 evalueringer
Se alle evalueringer