Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Center for Lean

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

Howbiz Management Consulting står bag Center for Lean

Bag Center for Lean står Howbiz Management Consulting (Howbiz.dk) der igennem de sidste femten år har arbejdet som rådgivere for en lang række af landets mest succesfulde organisationer. Howbiz har altid været og er forsat involveret
i forskning og heraf sikres den nyeste viden indenfor Lean som videregives i undervisningen.

Dine undervisere vil således besidde stor praktisk indsigt kombineret med en dyb teoretisk forståelse af hvordan organisationer kan effektiviseres.

Hvis du ønsker at læse mere om teamet bag Center for Lean er du velkommen til at besøge centerforlean.dk, hvor du vil kunne finde flere oplysninger.


Vis alle uddannelser afholdt hos Center for Lean

Uddannelser

Åben uddannelse
Ledelse og organisation
Lean Længde Pris By Gennemsnit
Certificeret Green Belt Lean Manager/Koordinator uddannelse (10 ECTS point) TILBUD: 2 for 1 6 dage 23.200 DKK Flere byer (2)
5,0 (1)
Certificeret Master Black Belt Lean Konsulent uddannelse (10 ECTS point) TILBUD: 2 for 1 11 dage 43.300 DKK Flere byer (2)
5,0 (3)
KPI'er, Performance Management og Målstyring 1 dag 4.500 DKK Flere byer (2)
Standardiseret arbejde og 5S 1 dag 4.500 DKK Flere byer (2)
Yellow Belt Lean Intro Administration - TILBUD: 2 for 1 2 dage 6.900 DKK Flere byer (2)
3,5 (2)
Yellow Belt Lean Intro Produktion - TILBUD 2 for 1 2 dage 6.900 DKK Flere byer (2)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Center for Lean og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Center for Lean

Vaarstvej 297
9260 Gistrup

Telefon: 42616167
centerforlean.dk


Evalueringer

Martin Due
(5)
Jeg har for nylig afsluttet Lean Konsulent uddannelsen på Center For Lean. Underviserne er enormt kompetente og formår at omsætte al teori til praksis, så vi kursister nemt kan omsætte til egen virksomhed. Det er klart en uddannelse jeg vil anbefale andre, da du bliver klædt på til at udvikle din virksomhed og optimere de processer du/i allere...
Vis alt
Ditte Svit
(5)
Fik en masse gode værktøjer til hvordan jeg og vores virksomhed kan optimere nogle af vores processer. Der var rigtig gode muligheder for at sparre med de andre kursister. Vores underviser Mark var rigtig god til at indrage os og give en forståelsen af hvad det indebære at gå i gang med Lean. Alt i alt et super fedt kursus! :-)
Charlotte
(2)
Det overraskede mig, at jeg nok havde en større forståelse for Lean, end jeg antog da jeg bookede kurset, for der kom ikke så meget nyt frem. Til gengæld var det givende at arbejde med eden værdistrøm. Det ville dog have været godt at få at viden inden kurset, at vi skulle tænke over en sådan.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Center for Lean

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Center for Lean
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 6 evalueringer