Viser 1-20 af 97
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 97
1
2
3
4
5

Tag et kursus i personligt lederskab og find DIN unikke lederstil

Vil du udvikle dine styrker, præferencer og værdier som leder? På et personligt lederskab kursus præsenteres du for en række metoder til at udvikle dig som leder med udgangspunkt i din egen personlighed. På den måde styrkes dine lederegenskaber på baggrund af dine unikke værdier og principper. 

Tag et personligt lederskab kursus og find DIN ledelsesstil

Hvad er formålet med et personligt lederskab kursus

Formålet med kurser i personligt lederskab er, at du skal udvikle en sikker, troværdig og personlig lederstil. Kurser vil typisk inkludere:

  • Hvad er personlig ledelse?
  • Forstå din rolle i virksomheden
  • Hvad er dine styrker og svagheder?
  • Grundlæggende værdier
  • Hvilken lederstil skaber mest tillid?
  • Hvordan giver og modtager du feedback?
  • Konflikthåndtering
  • Hvad er dine personlige udfordringer?

Hvem henvender kurserne sig til? 

Kurserne henvender sig til ledere - både offentlige og private - og hvad enten du er erfaren eller ny leder, findes der et kursus, som passer til dit niveau. Visse kurser er ekstra specifikke, og det er f.eks. muligt at finde et personligt lederskab kursus, som kun beskæftiger sig med ledere fra det offentlige. 

Hvor kan man tage et personligt lederskab kursus?

Du kan tage et personligt lederskab kursus hos private uddannelsesinstitutioner eller kursusudbydere rundt om i landets store og mellemstore byer. 

Er der forskel på, om man tager kurset som diplomfag eller almindeligt kursus?

Vælger du at tage et personligt lederskab kursus som diplomfag, vil du modtage undervisning på bachelorniveau, og du vil slutte dit forløb af med en eksaminering på baggrund af 7-trinsskalaen. Da et diplomfag indgår i en diplomuddannelse, vil du ligeledes optjene 5-10 ECTS point, som kan indgå i en fuld diplomuddannelse.

Vælger du at tage et personligt lederskab kursus hos en privat kursusudbyder vil kurset ofte strække sig over kortere tid, end hvis du taget kurset som et diplomfag. Efter end kursus, vil du modtage et bevis for din deltagelse, men du vil ikke blive bedømt på baggrund af 7-trinsskalaen eller få tildelt ECTS point. 

Hvor længe varer et kursus?

Varigheden af personligt lederskab kurser varierer meget fra kursus til kursus. Vælger du et diplomfag, vil undervisningen ofte strække sig over 6 undervisningsgange på deltid, men vælger du et at tage et kursus hos en privat kursusudbyder, vil kurset ofte forløbe over 2-4 dage. 

Er du interesseret i et personligt lederskab kursus? Gå på opdagelse i vores udvalg af kursusudbydere og find det kursus, som passer bedst til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen