Personlige lederskab (Personlig handlingsplan)

Progreso
1 år
Kursus
Aalborg
Startdato: Kontakt for info - Aalborg

Video

Kursusbeskrivelse

Effektivitet & Succes - dit personlige udviklingsforløb

Konceptet, Effektivitet & Succes, er et kombineret coaching-og sparringsforløb, hvor du får konkrete personlige handlingsplaner til at nå dine mål og drømme.

Vi tager udgangspunkt i hvor du kommer fra, og hvad du har med i rygsækken af kompetencer. Der stilles skarpt på dit nuværende arbejdsmæssige og mentale udgangspunkt. Med denne indsigt og erkendelse samles dette i konkrete værktøjer og personlige handlingsplaner, der skal medvirke til opnåelse af dine mål og drømme. 

Dit udbytte af kurset

Kurset er et individuelt forløb til dig, som vil blive bedre til at tackle udfordringer og gribe de muligheder, du møder i din dagligdag – uanset om du er direktør, medarbejder, faglig leder, projektleder eller noget andet. Det fokuserer på din personlige udvikling, hvor du bliver tilknyttet en fast, fortrolig konsulent, som vil være din sparringspartner fra start til slut. Målet er at du undervejs og efter forløbet har konkrete handlingsplaner, der sikrer du får skabt den fremtid du ønsker.

Du får dertil et solidt praktisk og teoretisk fundament for selvledelse og en forståelse for din egen rolle i virksomheden. Du får konkrete og direkte anvendelige værktøjer med henblik på bedre samarbejde, indgå i relationer, planlægning, styrket kommunikation, større gennemslagskraft og øget effektivitet. Du får i forbindelse med kurset udleveret materiale bestående af en bog (også som lydbog) samt en arbejdsmappe.

Indhold på kurset

Sparringsmøderne tager udgangspunkt i dig og din situation. Vi beskæftiger os bl.a. med planlægning, tidsstyring, effektivitet, kommunikation, relationer, motivation og selvledelse, således vi skaber en solid forståelse og indsigt i det der skal til for skabe grundlaget for de konkrete handlinger der skal til for at nå dine mål og drømme. 

Kursets struktur

Forløbet består af et opstartsmøde og otte sparringsessioner, som typisk strækker sig over ca. et år. Vi skræddersyer processen sammen med dig, men oftest er der ca. fire ugers intervaller mellem møderne, så du får mulighed for at afprøve værktøjerne på din arbejdsplads, og løbende udarbejde konkrete handlingsplaner der matcher dine mål og drømme. Møderne vil typisk afholdes på din arbejdsplads og kan foregå på dansk eller engelsk.

Målgruppe

Effektivitet & Succes er et individuelt kursusforløb til dig, som vil blive bedre til at tackle de udfordringer, du møder i din dagligdag – uanset om det er som leder, projektleder eller noget andet. 

Om udbyderen

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlige lederskab (Personlig handlingsplan)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Progreso

Systemvej 6
Aalborg sv

Telefon: 51 90 52 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Personlige lederskab (Personlig handlingsplan)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.