Diplomuddannelser

Det personlige lederskab og forandring

Længde
8 dage
Pris
10.500 - 13.300 DKK ekskl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 dage
Pris
10.500 - 13.300 DKK ekskl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Kursusbeskrivelse

Styrk dit personlige lederskab

Modulet handler om dig og udvikling af dit lederskab relateret til den organisation, du er ansat i. På modulet får du udviklet din ledelsesidentitet, så du kan praktisere personligt og fagligt lederskab professionelt gennem refleksion, kommunikation og handling i forhold til organisationens behov og opgaveløsning.

Dit udbytte af modulet det personlige lederskab og forandring

Modulet styrker din ledelseskraft og giver dig et solidt fundament at bedrive ledelse ud fra. Når du har gennemført modulet, kan du:

  • Håndtere komplekse ledelsesmæssige problemstillinger og forandringer i et helhedsorienteret perspektiv under iagttagelse af egne værdier og etik i det personlige lederskab
  • Udvikle egen kommunikative og refleksive ledelsespraksis i forhold til interne og eksterne relationer og interessenter
  • Identificere egne læringsbehov og tilrettelægge egen kompetenceudvikling til styrkelse af det personlige og faglige lederskab

Du vil opdage, at det bliver nemmere at producere ledelse, som tilfører værdi til både dig, dit lederskab og din organisation.


Indhold på modulet

Du vil møde den nyeste teori og forskningsviden om det personlige lederskab. Teorier og metoder, som hele tiden sættes i spil i forhold til egen og andres praksisviden via drøftelser, øvelser og refleksion.
Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Udvikling af eget professionelle lederskab med henblik på at skabe mening og legitimitet, udvikle tillid og samarbejdsevne, engagere og udvikle følgeskab
  • Forskellige perspektiver på kommunikation og betydningen heraf for skabelse af ledelse og forandring
  • Personen i lederrollen, magt og autoritet
  • Afklaring af dit ledelsesrum og udvikling heraf
  • Sammenhængen mellem værdier, ledelsesidentitet og -etik
  • Lederskabet i kompleksitet

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet nuværende og kommende ledere, samt personer med interesse i ledelse i offentlige organisationer, private virksomheder, NGO'ere og frivillige organisationer.

Uddannelsen er for dig, der har en mellemlang videregående uddannelse (MVU), en bacheloruddannelse, eller en anden adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Du skal desuden have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter endt adgangsgivende uddannelse.

Realkompetencevurdering

Du har mulighed for en realkompetencevurdering af de teoretiske og praktiske kompetencer, du har erhvervet på anden vis holdt op imod målene i Diplom i ledelse.

Eksamen og diplom

Modulet Det personlige lederskab og forandring består af 10 ECTS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med diplomuddannelsen Ledelse.

Eksamen er en mundtlig prøve på baggrund af et kort projekt (8 sider), som indgår i bedømmelsen

Pris

Prisen for modulet i Det personlige lederskab og forandring er 13.300 kroner.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Det personlige lederskab og forandring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret