Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Det personlige lederskab

Add Value
Åben uddannelse
3 dage
Dansk
Startdatoer
Århus
03-10-2019 09:00  (Dansk)
9.995 DKK
Aalborg
08-10-2019 09:00  (Dansk)
9.995 DKK

Kursusbeskrivelse

Det personlige lederskab

Skal du have styr på dit ståsted og din værktøjskasse som fx ny leder, projektleder eller teamleder? Vil du gerne kombinere indsigt i din personlige lederprofil med adfærdsmæssige teknikker til at opnå resultater som leder? Og har du behov for at lære det hurtigt og effektivt? Så er dette kurset til dig.

Dit udbytte af kurset

På kurset finder du kernen i, hvem du er som leder, og du lærer at bruge dine styrker maksimalt samt at navigere klogt i dine udfordringer med forskellige medarbejdere. Udgangspunktet er din egen lederadfærd samt de mest effektfulde værktøjer til at lede og kommunikere med andre mennesker. Inkluderet er en individuel personprofilanalyse.

Kursets indhold

Undervisningen er intensiv og praksisnær, så du kan lære det nødvendige hurtigt og effektivt. Du vil få præsenteret de vigtigste tilgange og teknikker og blive aktiveret gennem øvelser og diskussioner. Du får mulighed for at vende egne udfordringer og vidensdele med andre deltagere. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Kursets form

Kurset er et af vores Effektive Lederforløb: På kun tre intensive kursusdage fordelt på tre måneder klæder vi dig på til at skabe resultater med din ledelse. Du får maksimal viden på kort tid, da kursusformen minimerer dit tidsforbrug, men samtidig støtter dyb læring, fordi du har tid til at træne det lærte i dit job undervejs.

Modul 1: Det personlige lederskab

Nøglen til god ledelse ligger i selvindsigt og i refleksion over din egen adfærd og stil som leder. Derfor handler modul 1 handler om det personlige lederskab og om, hvordan din egen tilgang til god ledelse er og kan se ud.

Modul 2: Kommunikation & gennemslagskraft

For at skabe resultater som leder er det afgørende, at du kan kommunikere tydeligt og med gennemslagskraft. Modul 2 handler om at sikre, at dine budskaber når igennem, og om hvordan du kan skabe effektivitet og engagement med kommunikation

Modul 3: Konflikthåndtering & svære samtaler

Som leder kommer du til at stå med konflikter og svære samtaler med medarbejderne eller mellem dem. Formålet med modul 3 er at klæde dig på, så du kan bruge konflikter konstruktivt til at tænke nyt samt skabe grundlag for trivsel – for medarbejderne og dig selv.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men giver især udbytte for nye ledere, teamledere og projektledere samt andre ledere uden ledelsesmæssigt fundament.

Undervisningsansvarlig

Gitte Astrup Melgaard

Gitte Astrup Melgaard er en erfaren underviser, der kombinerer overblik over tilgange og værktøjer med praksisnære øvelser og aktiv læring. Gitte arbejder også som seniorkonsulent med opgaver inden for blandt andet strategisk og taktisk ledelsesrådgivning, Executive Search og individuel ledersparring, hvor hun trækker på sine mange års erfaring som leder og rådgiver.

Gitte er den ansvarshavende underviser på vores Effektive Lederforløb og vil være det primære ansigt på de tre kursusdage.

Pris

Prisen for hele kurset er 9.995,- per person ekskl. moms. Prisen inkluderer både materialer, personprofilanalyse og forplejning i form af vand og sandwich. Pladserne tildeles efter først til mølle.

Om udbyderen

Add Value

Siden 2004 har Add Value samarbejdet med store og små private og offentlige organisationer – både i Danmark og internationalt. På vores kontorer i Aarhus, Aalborg og København er vi en række kompetente og erfarne konsulenter, der alle har solid...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Add Value

Skanderborgvej 213, 2. sal
8260 Viby J

Telefon: +45 70 10 10 44


Evalueringer

Signe Holste
(4)
Et kursus med mange brugbare værktøjer, som jeg kan tage med mig ud i mit job. Der var en rigtig god gruppedynamik på holdet, der gjorde oplevelsen fed, og så var der godt med konkrete cases og øvelser, som man kan overføre direkte til dagligdagen. Det kan anbefales!
Claus Brinks
(4)
”Et godt og inspirerende kursus, som jeg vil anbefale til andre ledere. Særligt personprofiltesten og undervisningen i situationsbestemt ledelse og coaching var lærerig. Jeg vil tage værktøjerne, netværket og mit forbedrede kendskab til mig selv med ud i min hverdag som leder.”
Nicoline Bech
(5)
Det har været meget lærerigt for mig at deltage. Ikke nok med, at jeg har lært visse værktøjer, så er jeg også blevet enormt klog på mig selv og på, hvordan jeg kan tilpasse min kommunikation til modtageren, sådan at budskabet trænger igennem. Jeg fandt undervisningsformen meget inspirerende og levende – kurset får mine varmeste anbefalinger!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Det personlige lederskab

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Det personlige lederskab
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,3)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,3)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer