Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Det personlige lederskab

Add Value
Åben uddannelse
3 dage
Dansk
Startdatoer
Århus
26-02-2020 09:17  (Dansk)
9.995 DKK
Aalborg
22-04-2020 09:17  (Dansk)
9.995 DKK

Kursusbeskrivelse

Effektivt kursus med personlig sparring inkluderet

Kurset er tilrettelagt som effektiv og tidsbesparende læring, der giver dig maksimal viden på kort tid gennem intensiv undervisning, personlig sparring og træning i jobbet undervejs. Vil du gerne kombinere indsigt i din personlige lederprofil med adfærdsmæssige teknikker til at opnå resultater som leder? Og har du behov for at lære det hurtigt og effektivt? Så er dette kurset til dig.

Dit udbytte af kurset

Ved at få det personlige fundament på plads og lære de vigtigste  værktøjer bliver du en engagerende leder med naturlig autoritet over for dine medarbejdere – og med større organisatorisk gennemslagskraft.

BONUS: Inkluderet er en individuel personprofilanalyse samt et personligt sparringsmøde, hvor du får mulighed for at vende dine egne ledelsesmæssige udfordringer med en erfaren leder og coach.

Kursets indhold

På kun tre intensive kursusdage fordelt på tre måneder klæder vi dig på til at skabe resultater med din ledelse. Du får maksimal viden på kort tid, da kursusformen minimerer dit tidsforbrug, men samtidig støtter din læring, fordi du har tid til at træne det lærte i dit job undervejs.

Undervisningen er intensiv og praksisnær, og du bliver ført med sikker hånd gennem de vigtigste tilgange og teknikker i lederrollen. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Modul 1: Det personlige lederskab

Nøglen til god ledelse ligger i selvindsigt og i refleksion over din egen adfærd og stil som leder. Derfor handler modul 1 handler om det personlige lederskab og om, hvordan din egen tilgang til god ledelse er og kan se ud.

Modul 2: Kommunikation & gennemslagskraft

For at skabe resultater som leder er det afgørende, at du kan kommunikere tydeligt og med gennemslagskraft. Modul 2 handler om at sikre, at dine budskaber når igennem, og om hvordan du kan skabe effektivitet og engagement med kommunikation

Modul 3: Konflikthåndtering & svære samtaler

Som leder kommer du til at stå med konflikter og svære samtaler med medarbejderne eller mellem dem. Formålet med modul 3 er at klæde dig på, så du kan bruge konflikter konstruktivt til at tænke nyt samt skabe grundlag for trivsel – for medarbejderne og dig selv.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er især relevant for nye ledere, teamledere og projektledere.

Undervisningsansvarlig

Gitte Astrup Melgaard

Gitte Astrup Melgaard er en erfaren underviser, der kombinerer overblik over tilgange og værktøjer med praksisnære øvelser og aktiv læring. Gitte arbejder også som seniorkonsulent med opgaver inden for blandt andet strategisk og taktisk ledelsesrådgivning, Executive Search og individuel ledersparring, hvor hun trækker på sine mange års erfaring som leder og rådgiver.

Gitte er den ansvarshavende underviser på vores Effektive Lederforløb og vil være det primære ansigt på de tre kursusdage.

Pris

Prisen for hele kurset er 9.995,- per person ekskl. moms. Prisen inkluderer både materialer, personprofilanalyse, personligt sparringsmøde og forplejning i form af morgenmad, sandwich og kage.

Om udbyderen

Add Value

Siden 2004 har Add Value samarbejdet med store og små private og offentlige organisationer – både i Danmark og internationalt. På vores kontorer i Aarhus, Aalborg og København er vi en række kompetente og erfarne konsulenter, der alle har solid...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Add Value

Skanderborgvej 213, 2. sal
8260 Viby J

Telefon: +45 70 10 10 44


Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 8 evalueringer

Rasmus Hasselgren Gerhardt
(4)
Det var et rigtig godt kursus. jeg føler jeg fik meget ud af de forskellige emner, og Gitte var rigtig god til at indvolvere alle kursister.
Fie
(4)
Jeg var rigtig glad for kurset - flere kursusgange kunne have været en fordel. Jeg ved, at det også øger prisen osv. Men hverdagen går så hurtigt og til undervisninger er der så meget viden, der skal reflekteres over og bringes med tilbage på jobbet :-) Alt i alt var det meget værdifuldt og jeg har helt sikkert lært noget!
Louise Holm-Pedersen
(4)
Godt og gavnligt kursus fyldt teori og krydret med praktik der kan bruges i hverdagen.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Det personlige lederskab

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,2)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,2)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Kristian Langhorn, Projektleder

”Jeg vil anbefale kurset til andre ledere – det er meget effektivt i forhold til de tre emner, der behandles"

Læs mere
Henning Løvstad, Project Manager...

”En øjenåbner, der giver indsigt og gode værktøjer, som umiddelbart kan bruges i hverdagen"

Læs mere
Claus Brinks, Business Unit Mana...

”Et godt og inspirerende kursus, som jeg vil anbefale til andre ledere"

Læs mere
Lonnie Boe Pedersen, Indehaver -...

"Jeg vil gerne anbefale det til andre, særligt hvis man har brug for viden om og redskaber til bedre kommunikation som leder"

Læs mere