Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Digital diplom i ledelse

UC SYD
3 år
Diplomuddannelser
Online
Startdato: Kontakt for information - Online

Digital diplom i ledelse

digital diplom i ledelse

Tag en digital diplomlederuddannelse og læs, når det passer dig

Digital diplom i ledelse på UC SYD er en fleksibel online uddannelse, du kan sammensætte, så den passer ind i din hverdag. Selve uddannelsens indhold er helt det samme som på diplomuddannelsen i ledelse.

Via online studieaktivitet giver den digitale uddannelse dig fleksibiliteten til selv at tilrettelægge og gennemføre din uddannelse afhængig af, hvor meget tid du har til rådighed, hvor hurtigt du vil være færdig, og hvor i verden du befinder dig – selvfølgelig under løbende kyndig faglig vejledning af undervisere på uddannelsen.Dit udbytte af Digital diplom i ledelse

Når du har gennemført uddannelsen har du:

 • Styrket dine kompetencer inden for det personlige og faglige lederskab med en praksisnær uddannelse.
 • Indsigt i den nyeste viden og tendenser om ledelse.
 • En solid værktøjskasse, du kan bruge i din hverdag som leder.

Du kan bruge Digital diplom i ledelse til at opnå nye forståelser af din egen ledelsestilgang. Uddannelsen har fokus på at skabe sammenhæng mellem ledelsespraksis, ledelsesteori og metode.

Målet med uddannelsen er, at du:

 • opnår nye forståelser af din egen ledelsespraksis.
 • opnår nye forståelser af din måde at agere på i din organisation.
 • forholder dig kritisk, eksperimenterende og konstruktivt til din måde at lede på, til ledelsesteorier og metoder.Sådan foregår undervisningen 

Uddannelsen er normeret til ét år og svarer til 60 ECTS-point, og dette rummer alle uddannelsesaktiviteter, der knytter sig til uddannelsen, bl.a. skemalagt digital undervisning, selvstudie, projektarbejde, opgaver, øvelser, cases mm. Uddannelsen foregår på dansk, og den skal være afsluttet senest 6 år efter, du er begyndt.

På Digital diplom i ledelse er du aldrig alene med din læring. Du er nemlig i løbende kontakt med din underviser og studiegruppe, som du styrker din faglige forståelse sammen med.

Derudover mødes du også med med studerende i læringsgruppemøder, der foregår online. Helt konkret sker det i et virtuelt rum i Adobe Connect, hvor I studerende styrer mødets indhold med inspiration fra underviserne. Uddannelsens opbygning

Opbygningen på Digital diplom i ledelse består af tre obligatoriske moduler på hver 10 ECTS-point, tre valgfrie moduler på i alt 15 ECTS-point og et obligatorisk afgangsprojekt på 15 ECTS-point.

De obligatoriske moduler har hver en varighed af 20 uger, mens et valgfrit modul tager 10 uger. Nedenfor kan du finde information om de forskellige moduler.

Obligatoriske moduler:

 • Det personlige lederskab og forandring(10 ECTS)
 • Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling(10 ECTS)
 • Organisation, udvikling og samskabelse(10 ECTS)
 • Afgangsprojektet(15 ECTS)

Valgmoduler efterår 2020:

 • Forandringsledelse (5 ECTS)
 • Kommunikation og organisation (5 ECTS)
 • Ledelse og coaching (5 ECTS)
 • Ledelse af social kapital (5 ECTS)
 • Projektledelse (5 ECTS)
 • Strategisk ledelse (5 ECTS)
 • Teamledelse (5 ECTS)
 • Økonomisk ledelse (5 ECTS)

Målgruppe

Digital diplomlederuddannelsen henvender sig til alle slags ledere, også dig, der er ny i lederjobbet eller snart skal være det. Denne uddannelse er specielt til dig, der har en travl hverdag og ikke har mulighed for at kunne møde op fysisk til undervisningen. 

Adgangskrav

For at blive optaget på modulerne på uddannelsen skal du som minimum have afsluttet en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en akademiuddannelse.

En professionsbacheloruddannelse eller universitetsbachelor giver dig derfor også adgang til modulerne på diplomniveau. Derudover forudsætter optagelse på diplomuddannelserne mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Pris

Du betaler løbende for din uddannelse, når du tilmelder dig et modul. Dette betyder at prisen afhænger af, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen. 

Video

Om udbyderen

UC SYD

UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

UC SYD

Degnevej 16
6705 Esbjerg Ø

Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
www.ucsyd.dk


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: