Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Organisation, udvikling og samskabelse

UCN act2learn
8 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Organisation, udvikling og samskabelse

Den store kompleksitet i samspillet mellem ledelse, organisation og den omgivende verden stiller krav til lederopgaven. På modulet Organisation, udvikling og samskabelse styrker du dine organisatoriske kompetencer. 

Dit udbytte af Organisation, udvikling og samskabelse

Du får indsigt i, hvordan ledelse, kultur og processer influerer på samspil og opgaveløsning. Du lærer at arbejde reflekteret ind i processer, som knytter sig til strategi og styring. 

Du får også redskaber til at identificere, analysere og vurdere sammenhænge mellem organisationsstruktur, -kultur, -processer, strategier og ressourcemæssigt grundlag.

Økonomisk støtte til efteruddannelse

Du kan få op til 10.000 kr. fra Omstillingsfonden om året? Til og med 2021 kan du således få helt op til 40.000 til din efteruddannelse på UCN act2learn.

Det eneste du skal gøre, når du tilmelder dig et akademifag er at skrive i kommentarfeltet, at du søger omstillingsfonden, samt sende os ’Tro og love’ erklæringen, hvor du bekræfter, at:

  • Er faglært eller ufaglært
  • Er i job
  • Ikke er selvstændig

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende eller arbejder som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller rådgivende konsulent i en privat eller offentlig virksomhed.

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information.

Pris

Prisen for denne diplomuddannelse er 14.500 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Organisation, udvikling og samskabelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.