Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den gode ledelseskommunikation

Summit Consulting
4 dage
Dansk
Firmakurser
Landsdækkende
23.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Den gode ledelseskommunikation

Et ressourceeffektivt lederudviklingsforløb.

Dette forløb er et intensivt og ressourceeffektivt udviklingsforløb for ledere, hvor vi med udgangspunkt i lederens egne erfaringer arbejder med at styrke deres kommunikation.

God ledelseskommunikation er også en holdning

Kommunikation handler ikke kun om, "hvad" du som leder siger, men hvilken holdning du signalerer, når budskabet leveres. Det er derfor uhyre vigtigt som forberedelse til enhver samtale at gøre dig klart, hvad du ønsker at signalere med samtalen og hvorfor. Herigennem styrker du bevidstheden om, hvordan du kommunikerer og vil få balanceret selve budskabet med en form, der styker tillid og en god relation. Der er således ikke kun tale om et "værktøjskursus", men om et forløb, hvor du som leder bliver bedre til at skabe sammenhæng mellem intentionen og dit kommunikative budskab.

Forløbets opbygning og indhold

På dette forløb arbejder vi med forståelsen af og lederens holdning til kommunikation – og ledelse generelt – for herigennem at styrke kompetencen til at finde den rette balance mellem "krav om performance" og "omsorg" i den daglige ledelseskommunikation. Vi træner forskellige samtaleformer med fokus på udvikling af budskabets klarhed – koblet til formålet med samtalen – og deltagerne giver feedback på hinandens præstationer. Det konkrete indhold på forløbet tager udgangspunkt i deltagernes egne udfordringer. Det betyder, at den enkelte får mulighed for at arbejde med sin egen specifikke udfordring i forhold til kommunikation. På modulerne veksler formen mellem oplæg, debat i plenum, øvelser og gruppearbejde.

Udbytte

På forløbet opnår du et øget indblik i, hvad der er væsentligt for at sikre, at kommunikationen rammer den rette målgruppe med det rette budskab og med den rette hensigt. Du får desuden øget indsigt i egen kommunikationsform samt forståelse for og redskaber til, hvordan du kan udvide dit repertoire af kommunikationsformer.

Forløb og varighed

2 moduler á 2 dage (internat) henover 3 måneder. Der vil være forberedelse inden kursets start.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle ledere med en vis erfaring, da det er væsentligt, at man har nogle ledelseserfaringer at tage udgangspunkt i.

Pris

Prisen pr. deltager er kr. 23.600,- ekskl. moms.

Om udbyderen

Summit Consulting

Summit Consulting har en position blandt de førende danske konsulenthuse. Vores unikke kompetence er, at vi udvikler ledelser og ledere til at skabe stærke og holdbare resultater.  Summit Consultings konsulentteam består af en række engagerede og højtuddannede medarbejdere, der alle...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Summit Consulting

Lyngsø Alle 3
2970 Hørsholm

Telefon: 70 20 33 20
www.summit-consulting.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Den gode ledelseskommunikation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer