Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Distanceledelse - ledelse på tværs af grænser

Niels Brock
10 uger
Kursus
Online
11.200 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

distanceledelse online kursus

Distanceledelse – ledelse på tværs af grænser

Den høje grad af digitalisering i vores samfund har skabt nye arbejdsformer og for mange ledere befinder medarbejderne sig indimellem eller hele tiden på forskellige destinationer rent fysisk – De udfordres hver af det, vi kalder distanceledelse. Distanceledelse stiller andre og flere krav til dig som leder, fordi man skal kunne lede medarbejdere, som man rent fysisk er adskilt fra. For det første er det vigtigt at beherske forskellige typer af kommunikationskanaler. 

Indhold og udbytte af kurset i distanceledelse

På kurset i distanceledelse får du værktøjer til at håndtere ledelse på afstand og lejlighed til at diskutere og vende de problematikker, der er som distanceleder med underviser og de øvrige deltagere. Kurset i distanceledelse afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret problemstilling i din hverdag som leder på distancen.

En af de største udfordringer ved distanceledelse at holde teamet samlet og opretholde motivationen blandt medarbejderne, når man kun mødes over de virtuelle kanaler. Distancen kræver nye værktøjer til at skabe team spirit og coache ens medarbejdere. Det stiller store krav til kommunikationen samt at sikre motivation og arbejdsglæde. På online kurset Distanceledelse arbejder vi med konkrete værktøjer, som skal hjælpe med at navigere i den kompleksitet det giver, at lede på distancen. Ud over de fysiske afstande arbejder vi med distanceledelse på tværs af kulturer og sprog og sætter fokus på de udfordringer, der følger med. Efter online forløbet har du fået konkrete værktøjer til: 

  • At lede på distancen (management og leadership samt lederroller i distanceledelse)
  • At sætte en kurs (fyrtårnsledelse og distancelederens profil)
  • Relationer på distancen (gruppetilhørsforhold og tillid)
  • Teamkultur på distancen (Hofstede samt teamkulturer)
  • Virtuel ledelse(målsætninger og Smarte mål)
  • Kommunikation på distancen (medievalg og værktøjer i virtuelle møder)
  • Virtuel videndeling (SECI modellen for videndeling og kompetenceafklaring)
  • Distanceledelse som selvledelse (samtalen som det vigtige værktøj)

Online kursus

Kurset i distanceledelse er et online forløb, hvor du får adgang til et virtuelt klasserum. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialerdistanceledelse og virtuel ledelse. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Målgruppe

Vi stiller ikke krav til dine forudsætninger. Det vigtigste er, at du ønsker at styrke dine kompetencer inden for virtuel ledelse og distanceledelse - og har lyst til sparring og at få et fagligt løft til hverdagens opgaver.

Video

Pris

Prisen for dette online kursus er: 11.200 kr.

Om udbyderen

Niels Brock

Niels Brock er Danmarks største udbyder af handelsuddannelser og kurser. Vores kursuscenter ligger i hjertet af København, hvor vi både udbyder business kurser, AMU-kurser, onlinekurser samt executiveforløb som MBA og bestyrelsesuddannelsen, der holder dine kvalifikationer i top og giver dig...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Niels Brock

HC Andersens Boulevard 3
1553


Få information

Udfyld formularen for mere information om Distanceledelse - ledelse på tværs af grænser

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: