Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SAFe for Teams – med SAFe® Practitioner certificering

Teknologisk Institut
2 dage
Kursus
Taastrup
Startdato: 29-11-2021 - Taastrup
10.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Opbyg de nødvendige færdigheder for at blive medlem af et high-performance-team i et Agile Release Train (ART) — og lær at samarbejde effektivt med andre teams. På kurset får du forståelse for, hvordan et ART leverer værdi, og hvordan du effektivt udfører din rolle ved hjælp af Scrum, Kanban og XP.

På kurset lærer du, hvordan man skriver User Stories og Features, planlægger og eksekverer iterationer og planlægger Program Increments (PI). Du stifter bekendtskab med begreber som Continuous Delivery Pipeline og DevOps-kulturen og lærer, hvordan man effektivt arbejder sammen med andre teams i programmet, og hvad det kræver for kontinuerligt at forbedre toget.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til teammedlemmer, som anvender SAFe® til at skalere Lean og agil udvikling. Det kan være, du er IT-udvikler, tester, designer eller har en anden rolle, som indgår i et team, som er en del af et Agile Release Train.

Udbytte

På kurset lærer du at udføre rollen som SAFe® Practitioner. Efter kurset og den efterfølgende selvstudieperiode kan du:

 • Forstå SAFe®-rammeværket, og hvordan man skalerer agil udvikling i organisationen
 • Kende dit team og dets rolle i et Agile Release Train
 • Planlægge iterationer
 • Eksekvere iterationer og demonstrere deres værdi
 • Planlægge Program Increments (PI)
 • Integrere og arbejde med andre teams

Indhold

 • Introduktion til Scaled Agile Framework (SAFe®)
 • Hvordan man opbygger et agilt team
 • Hvordan man planlægger iterationer
 • Hvordan man eksekverer iterationer
 • Hvordan man eksekverer Program Increments

Kurset giver dig en overordnet introduktion til, hvordan man opbygger et effektivt agilt team, der leverer kontinuerlig værdi sammen med de andre teams i et Agile Release Train (ART).

For at du kan bestå din SAFe® Practitioner-eksamen, er det dog nødvendig, at du selv går i dybden med stoffet efter kurset. Til dette formål får du adgang til Scaled Agiles SAFe® Community Platform i 365 dage. Her finder du en endnu mere detaljeret gennemgang af SAFe®-rammeværket, nyttige videoer og guides, skabeloner og meget mere.

Forudsætninger

Alle er velkomne til at deltage i dette kursus, uanset deres erfaringsniveau med SAFe. For at få mest muligt ud af dette intensive kursus og være bedst muligt i stand til at bestå certificeringseksamenen, anbefaler vi dog, at du har erfaring med agile koncepter og principper som Scrum, Kanban og XP, og at du har kendskab til processer til software- og hardwareudvikling.

Derudover skal du have gode engelsk-kundskaber, da alt materialet, certificeringen og mange begreber i SAFe® er på engelsk.

Form

Undervisningen er en kombination af klasseundervisning, case- og gruppearbejde, selvstudie samt hjælpeværktøjer og øvelser.

Certificering

Certificeringseksamenen gennemføres ikke som en del af kurset, men gennemføres online på egen hånd inden for 30 dage efter kurset og selvstudieperioden. Eksamen foregår online uden hjælpemidler på Scaled Agiles online Community-platform. Her finder du også en testeksamen og andre materialer, du kan bruge til eksamensforberedelse sammen med de materialer, du får udleveret på kurset.

Afhængigt af din forkundskab til SAFe® og agil udvikling skal du regne med at bruge noget tid på yderligere selvstudie efter kurset for at klæde dig sig bedst muligt på til at bestå din certificeringseksamenen.

Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten for certificeringen er i snit 93%
Antal spørgsmål: 45
Tid: 90 minutter, senest 30 dage efter kurset
Format: multiple choice

Du skal have mindst 35 spørgsmål rigtigt, for at bestå certificeringen.

Certificeringen er inkluderet i kursusprisen.

Underviser

Troels er Agile Coach og Senior Agil Projektleder. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og forfatter til bogen "Scrum Done Right". Med mere end 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high performing teams og agile værktøjer.

Se vores øvrige kurser indenfor Agile, Scrum og SAFe

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

10999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.