Find dit Navision kursus her

Optimer din virksomheds processer

Er du på jagt efter et kursus, der kan hjælpe dig til at effektivisere din virksomheds forretningsprocesser?
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Tag et Navision kursus og skab effektive forretningsprocesser

Arbejder du med forretningsprocesser, eller skal du til at begive dig ind på området? Så er det en fordel, at du kender til Navision, eller Microsoft Dynamics NAV, som det hedder i dag. MS Dynamics NAV er udviklet i Danmark og er et såkaldt Enterprise Ressource Planning (ERP) program. De fleste kender stadig programmet som Navision, selv om det skiftede navn år tilbage. Du kan her læse mere om virksomhedsløsningen samt fordelene ved at have et Navision kursus med i bagagen.

Navision hedder i dag Microsoft Dynamics NAV, men i daglig tale går programmet stadig under sit oprindelige navn. På denne side kan du finde netop det Navision kursus, der passer til dig inden for alt fra økonomistyring og projektstyring til salg lager og indkøb - uanset om du er nybegynder eller ekspert.

Læs mere om fordelene ved et Navision kursus (Microsoft Dynamics NAV)

Navision er kendt for at være en meget brugervenlig og fleksibel virksomhedsløsning, der er let at implementere. Med programmet kan du indsamle oplysninger fra hele virksomheden i en central database, hvorfra medarbejderne hurtigt kan finde informationer frem til deres daglige arbejde.

Du kan bruge Navision til at administrere f.eks:

 • Økonomistyring og regnskab
 • Supply chain management
 • Salg og marketing
 • Service
 • Produktion og drift
 • Projektstyring
 • Business intelligence

Se en samlet oversigt over Dynamics kurser

Navision - eller Microsoft Dynamics NAV - findes i flere versioner og opdateres løbende med forbedringer og nye funktioner. Målet er at gøre forretningsprocesserne i din virksomhed mere effektive og lette at arbejde med. Kender du til andre af Microsofts programmer, vil det være let for dig at lære at bruge Navision, da det er bygget op på samme måde. Du kan bruge programmet fra alle enheder samt fra nettet, hvilket gør programmet særdeles fleksibelt og let tilgængeligt

Derfor skal du tage et Navision kursus

Da Navision (Microsoft Dynamics NAV) er et af de mest populære programmer inden for optimering og effektivisering af forretningsprocesser, findes der et væld af kurser på området. Et Navision kursus er med til at give dig indblik i alle programmets analyseværktøjer og funktioner. Selv om du måske allerede er velbevandret i Microsoft Office programmer såsom Excel eller Word, anbefaler vi derfor, at du tager et Navision kursus for at få mest ud af programmet. 

Ifølge Microsoft er programmet en komplet forretningsløsning for små og mellemstore virksomheder, der har til mål at:

 • Skabe vækst i virksomheden
 • Reducere fejl i produktionen
 • Øge indtjeningen
 • Effektivisere arbejds- og forretningsprocesserne
 • Administrere virksomheden på en let og fleksibel måde

Med et ERP program som Navision vil du under alle omstændigheder opleve, at programmet bliver en central del af virksomhedens forretningsprocesser og optimering af disse. Du kan tage et Navision kursus inden for netop det område, du har behov for. F.eks. kan du opkvalificere dig inden for Salg, indkøb og lager, Økonomistyring eller Debitor- og kreditorstyring. Du kan også vælge et Navision kursus, der passer til dit niveau, så uanset om du er nybegynder eller superbruger, findes der et kursus til dig.

Hvem henvender et Navision kursus sig til?

Det er svært at sige konkret, hvem der bør tage et Navision kursus, da programmet er designet til at møde behov inden for alt fra salg til HR. Vi anbefaler, at du klikker dig rundt i listen ovenfor og sammenligner de enkelte kurser for at finde det, der passer bedst til dine arbejdsopgaver.

Fælles for Navision kurserne er, at du kan tage dem hos uddannelsesudbydere, der er godkendte af Microsoft - såkaldte Microsoft Uddannelsescentre.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen