Windows 8 kursus

It kurser for erhvervslivet

Arbejder du professionelt med IT til dagligt, og har du brug for kompetencer inden for Windows 8? Med det rette Windows 8 kursus tager du din viden om styresystemet til nye højder. 
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Har din virksomhed opgraderet til Windows 8? Så er det måske tid til at finde noget efteruddannelse.

Et kursus i Windows 8 kan omfatte centrale kurser styresystemet, såsom filhåndtering, systembakken, indstillinger og oprette mapper osv. - færdigheder, der gør det muligt at gå videre med andre programmer som Word, PowerPoint og Excel.

Kurser i Microsoft Windows 8 kan give dig færdigheder til at gennemføre, fejlfinde og konfigurere Windows i et virksomhedsmiljø, eller give dig viden til at oprette og implementere en ny Windows Server.

Er du Windows programmør eller webudvikler findes der også kurser, hvor du lærer at designe, programmere og implementere Windows Forms applikationer med VB og C #.

Opgrader til Windows 8

I forbindelse med en opgradering til Windows 8, så er det naturligt at have et behov for lære om de nye funktioner. Der findes Microsoft Windows 8 kurser, som giver dig mere information om håndtering af brugere og adgangskoder, indstillinger, sikkerhed og fejlfinding.

Der findes også Windows 8 firmakurser som er skræddersyet til dine individuelle eller virksomhedens behov.

Se også: Windows 7 og Windows 10

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen