Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

data

Tag et kursus i MySQL database system

MySQL er for dig, der arbejder med databasesystemer og gerne vil have de tekniske kompetencer det kræver for at kunne håndtere de data, der kommer ind til din hjemmeside. På finduddannelse.dk har vi samlet en liste med relevante kurser inden for MySQL, som alle har det til fælles, at de udvider din horisont og styrker dine kompetencer.   

Du kan både finde korte intense kurser, men også uddannelser, der strækker sig over en længere periode. Derudover kan du vælge mellem danske og engelske kurser alt efter, hvilket sprog du ønsker at blive undervist i.   

Uanset om du er helt grøn eller er en garvet spiller i branchen, så er der et kursus til dig. Du kan både finde introduktionskurser, hvor du får undervisning i de basale funktioner i databasesystemer, men du kan også vælge at tage et kursus på avanceret niveau og dermed blive ekspert i at anvende MySQL databasesytem.    

Tag det næste skridt i din uddannelsesrejse og find et kursus i MySQL, som giver dig de rette kompetencer til at kunne varetage de mulige arbejdsopgaver som du kan blive stillet, når du arbejder med databasesystemer.     

Lær at mestre databaseopbygning og dataudtræk i MySQL

Mange computer- og webprogrammer såsom blogs, fotogallerier og CMS-systemer, skal kunne gemme og hente data. For at undgå at udvikle sit eget system til lagring og hentning af data, anvender man oftest specialiserede databaseprogrammer, såsom MySQL. 

Helt enkelt kan man beskrive MySQL som et udvidet excel dokument, hvor du kan indsætte forskellig data i tabeller, og anvende dem når det er nødvendigt. Med et database-system som MySQL, kan du gemme og opbevare datainput fra dine websider nemt og hurtigt, uden at skulle udarbejde dit eget. Dette kan blandt andet være implementering af kommentarfelt, login-systemer, afstemninger, rating-systemer, et forum, og alle mulige andre webapplikationer, der har brug for at gemme og anvende data. 

MySQL er relevant for dig dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med back-end arbejdet på hjemmesider. Hvis du har brug for en enkel måde at opstille data og anvende dem, så er et MySQL kursus netop det du leder efter!

Alt efter hvilket kursus du vælger at deltage på vil det være forskelligt, hvad der bliver gennemgået i undervisningen. Du skal derfor være opmærksom på, hvad præcis det er som du gerne vil dygtiggøre dig i, og derefter finde et kursus, der matcher dine forventninger.   

Du kan blandt andet få kendskab til:   

  • Backup og restore
  • Back-end og front-end
  • Automatisering af opgaver
  • Administrering af MySQL
  • Administrering af MariaDB databaseserver
  • Tabeller i databaser
  • MySQL programmering

Indhold og fokus kan variere alt efter kursus forløb. 

Find det rette kursus for dig

Det kan være svært at vælge det kursus, der passer præcis til det du søger. Heldigvis har vi hjulpet dig lidt på vej. Søg og sammenlign i de mange kurser og find det, som passer til dine kvalifikationer og niveau. Klik ind på kurserne og læs mere om deres beskrivelser og udbytte. Hvis du har yderligere spørgsmål om et bestemt kursus, kan du til hver en tid kontakte udbyderen af det specifikke kursus og få mere information.    

På finduddannelse.dk har vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelser, der gør det let for dig at finde netop det du har brug for, for at blive kompetent og attraktiv på arbejdsmarkedet.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen