Viser 1-20 af 90
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 90
1
2
3
4
5

For dig der søger en IT uddannelse i Århus

Mulighederne er mange for, at du som IT-professionel kan uddanne dig i Danmarks andenstørste by. Der findes netop en lang række relevante IT certificeringer og IT uddannelse i Århus, som kan tage din IT-kompetencer til et højere niveau. Hvad enten du er på udkig efter et kursus, der letter dit daglige arbejde, eller du søger ny viden, så du kan springe ud i helt nye ansvarsområder, så byder Århus på masser af muligheder.

Tag din IT uddannelse i Århus - certificeringer, kurser og efteruddannelse

Alle kurserne på denne side er målrettet dig, der arbejder professionelt med IT i din dagligdag. Du kan vælge at deltage på åbne hold, der finder sted i eksterne kursusfaciliteter i Århus, eller du kan bestille et kursus, der afholdes direkte i din virksomhed. Alternativt kan nogle IT uddannelser tages via e-learning, som foregår foran din egen computerskærm, når og hvor du ønsker det.

Populære uddannelser til IT-profesionelle omhandler f.eks:

  • Java
  • Systemudvikling
  • Windows
  • SQL
  • Cisco
  • .NET
  • ITIL

Tip: Find inspiration i vores guide til 5 populære IT certificeringer

Der findes et væld af programmer og områder, du kan uddanne dig inden for. Derfor er det vigtigt, at du før valg af IT uddannelse i Århus gør dig klart, hvilke kompetencer du ønsker at opkvalificere.

Med denne oversigt er vores mål at gøre det lettere for dig, at søge blandt relevant IT uddannelse i Århus.Du har mulighed for at filtrere yderligere via fritekst eller uddannelsestype. Du kan også sammenligne flere uddannelser via sammenligningsfunktionen ude i højre side. Leder du efter en samlet oversigt over IT uddannelser i hele landet, så klik her og læs mere.

IT certificeringer generelt

Firmaer opfordrer i høj grad deres medarbejdere til at tage certificeringsgivende kurser, hvis de vil arbejde professionelt med IT. Certificerede medarbejdere er efterhånden blevet en forudsætning for, at visse virksomheder kan fastholde og udvikle deres forretning.

Certificerede medarbejdere har yderligere den fordel, at arbejdspladserne ofte bliver afhængige af dem, da de besidder unik viden. Derfor vil de typisk gå meget langt for at beholde dem. Derfor er du i højere grad sikret arbejdsopgaver, hvis du har en eller flere IT-certificeringer med i bagagen.

Certificeringer inden for Cisco

Cisco designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi samt service. Blandt andet under mærket Cisco laver de routere, switches og Firewalls. Det er muligt at opnå en lang række certificeringer inden for Cisco, f.eks. CCNA eller CCNP.

Windows for IT-professionelle

Microsoft Windows er et operativsystem til servere og PC. Det er et af de mest populære operativsystemer i virksomheder over alt i verden. Windows styresystemet byder på mange muligheder og mange funktioner. Der er derfor ofte behov for ny viden og nye færdigheder i forbindelse med opdateringer af styresystemet, som f.eks. da Windows 10 blev udgivet. Du kan her danne dig et overblik over, hvilke Windows 10 kurser, du kan tage i Århus.

Server og netværk uddannelse - find din i Århus

Der findes et væld af forskellige typer servere, og der er utallige muligheder for at kombinere indholdet af programmer på disse servere, alt efter den enkelte virksomheds behov. IT uddannelse i Århus, der omhandler servere, berører enten betjening/konfiguration af selve serveren eller arbejdet med det, der ligger på serveren. Desuden kan der være et arbejde med at beskytte og holde en server sikker, så den ikke bryder ned eller bliver angrebet af virus.

Et netværk består af to eller flere computere, der er forbundet til at dele ressourcer (såsom printere og cd'er), udveksle filer, eller tillade elektronisk kommunikation. De to basale typer af netværk er: Local Area Network (LAN) og Wide Area Network (WAN).

Med et kursus i server og netværk bliver du klædt godt på til at håndtere de udfordringer, området dækker over i din virksomhed. Du har rig mulighed for at finde disse former for IT uddannelse i Århus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen