Certified Network Defender (CND)

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
26.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
26.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Kurset giver deltageren viden og praktisk erfaring med, hvordan man identificerer områder i organisationen, som bør gennemgås og testes for sikkerhedssårbarheder. Derudover er fokus på, hvordan man kan reducere, forhindre og mindske risici i et netværk. Generelt dækker kurset over beskyttelse, registrering, respons og forudsigelse indenfor netværkssikkerhed.

Vi bruger mere end halvdelen af tiden på hands-on og øvelser, så deltagere opnår praktiske færdigheder i real life scenarier designet til at dække områder som:

  • Network Defense Management
  • Network Perimeter Protection
  • Endpoint Protection
  • Application and Data Protection
  • Enterprise Virtual Cloud
  • Wireless Network Protection
  • Incident Detection and Response
  • Threat Prediction

Det giver deltageren en virkelighedsnær og praktisk ekspertise, som kan anvendes i direkte organisationens nuværende netværkssikkerhedsteknologier og -operationer.

Dette er et leverandørneutralt kursus indenfor netværkssikkerhed og baserer sig på uddannelsesrammerne for IT-sikkerhed og matcher de anbefalede arbejdsroller præsenteret af den amerikanske National Infocomm Competency Framework (NICF) samt opgaveprofilen og uddannelsesrammerne indenfor cybersikkerhed fra National Initiative of Cybersecurity Education (NICE). Kurset rammer ligeledes jobroller anbefalet fra Department of Defence (DoD) indenfor IT-system- og netværksadministratorer.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret