Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Superusers, i Hillerød (+1 lokationer)
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

11 december, 2023

  • Holdundervisning
  • Århus

Kursusbeskrivelse

Kurset gennemgår kombinationsmuligheder af de elementer og ”byggeklodser”, som Azure implementeringer kan bestå af, og samtidig gennemgår vi indbyggede services i Azure til at sikre overvågningen af IT-drift i en organisation.

Kurset gennemgår kombinationsmuligheder af de elementer og ”byggeklodser”, som Azure implementeringer kan bestå af, og samtidig gennemgår vi indbyggede services i Azure til at sikre overvågningen af IT-drift i en organisation. Høj IT-sikkerhed starter ved et godt design og en solid cloudarkitektur!

Centrale emner på kurset er governance, compute, application architecture, storage, data integration, authentication, networks, business continuity og migrations.

Kurset er en kombination af instruktørstyret undervisning og praktiske caseøvelser, som sikrer at du får kompetencer og kendskab til centrale principper og best practices inden for clouddesign og -arkitektur i Azure.

Du får også erfaring med at designe og evaluere på forskellige løsninger, så du dermed er klædt på til at vurdere hvilke løsninger, der er mest formålstjenlige ud fra nogle givne kriterier og begrænsninger i en organisation. Den erfaren Azure Solutions Architect har desuden supplerende viden inden for administration, udvikling og DevOps i Azure-miljøer.

Høj IT-sikkerhed starter ved et godt design og en solid cloudarkitektur! Centrale emner på kurset er governance, compute, application architecture, storage, data integration, authentication, networks, business continuity og migrations. Kurset er en kombination af instruktørstyret undervisning og praktiske caseøvelser, som sikrer at du får kompetencer og kendskab til centrale principper og best practices inden for clouddesign og -arkitektur i Azure. Du får desuden erfaring med at designe og evaluere på forskellige løsninger, så du dermed er klædt på til at vurdere hvilke løsninger, der er mest formålstjenlige ud fra nogle givne kriterier og begrænsninger i en organisation.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret