Developing Solutions for Microsoft Azure

Superusers, i Hillerød (+1 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
23.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
23.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

På kurset får du en erfaring med udvikling af cloud-optimerede microservices, som bliver deployed på cloud bl.a. med Docker. Du bliver dermed i stand til selv at udvikle moderne og optimerede cloudløsninger.

Som deltager får du samtidig viden om udvikling ifm. Azure storage løsninger, herunder implementering af brugergodkendelse (authentication og authorization) samt implementering af sikker cloud storage.

Du kommer desuden til at beskæftige dig med datahåndtering samt databeskyttelse, herunder end-to-end kryptering. Herudover får du kompetencer inden for udvikling og implementering af Azure compute løsninger, bl.a. Infrastructure as a Service (IaaS) løsninger, samt oprettelse af Azure web apps, implementering af Azure Functions og anvendelse af sikkerhedsværktøjer som Managed Identities og KeyVault.

Kurset giver dig også generel know-how inden for monitorering, fejlsøgning og optimering, og du får erfaring med, hvordan man effektivt forbinder til samt gør brug af Azure services og tredjepartstjenester.

På kurset er udvikling af microservices ikke afhængig af noget bestemt programmeringssprog. Du kommer i højere grad ind i den tankegang, man skal have som udvikler af microservices. Derigennem bliver du bedst mulig i stand til at udvikle cloud-optimerede microservices, som muliggør automatisering af deployment.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret