Microsoft Azure Fundamentals

Superusers
Startdatoer
Hillerød
06-05-2023  
8.400 DKK
03-06-2023  
8.400 DKK
Online
06-05-2023  
8.400 DKK
03-06-2023  
8.400 DKK
Århus
03-06-2023  
8.400 DKK

Kursusbeskrivelse

Kurset giver en grundlæggende viden om cloud computing med Microsoft Azure. Du lærer om cloud concepts samt cloud models og får indblik Azure services, f.eks. storage, networking, virtual computing og analytics
Azure har på mange måder kapacitet til at udgøre en organisations IT-infrastruktur; blot rykket til Microsofts hardware i ’skyen’.
På kurset får du først og fremmest en forståelse for de cloud modeller, Azure tilbyder.
Her opdeles de i:
Infrastructure as a service (Microsoft stiller hardware til rådighed)
Platform as a service (Microsoft stiller hardware, operativsystem, middleware til rådighed)
Software as a service (Microsoft stiller hardware, operativsystem, middleware, applikationer til rådighed)
Du lærer også at håndtere et Azure-abonnement/account samt vurdere, hvilke services, der er relevant for dine ønskede Azure-løsninger.
Derudover er kurset praktisk orienteret. Der er lagt vægt på, at du får mulighed for at se de gennemgåede løsninger i praksis. Du vil arbejde med dit helt eget Azure-miljø og få hands-on erfaring med emnerne. Fra virtuelle maskiner, databaser til implementering af app-services.
Ydermere bliver du sporet ind på, hvordan man fordeler roller og ansvarsområder, som er nødvendige for i sidste ende at kunne migrere fra on-premise til Azure. Samtidig får du et indtryk af de overvejelser, man skal gøre sig ved brug af Azure Services, bl.a. med hensyn til økonomiske omkostninger samt opgave- og ansvarsfordeling.
Uanset om du er administrator, udvikler, database-administrator eller arkitekt udgør kurset et solidt fundament for den IT professionelle, der skal videre med Azure.
Der er en test knyttet til kurset, som kan tilkøbes. Kursets indhold er det fundament, som de videregående kurser viderebygger på (se Videre Forløb herunder).

Om udbyderen

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Superusers

karlebovej 91
3400 Hillerød


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.