Microsoft Azure Administrator

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Azure-administratorer administrerer cloud-tjenester, der spænder over lagring, netværk og beregning af cloud-muligheder med en dyb forståelse af hver service på tværs af hele IT-livscyklussen. De tager slutbrugeranmodninger om nye cloud-applikationer og laver anbefalinger til tjenester, der skal bruges til optimal ydeevne og skala, samt levering, størrelse, overvågning og justering efter behov.

Denne rolle kræver kommunikation og koordinering med leverandører. Azure-administratorer bruger Azure-portalen, og når de bliver dygtigere, bruger de derudover PowerShell og kommandolinjegrænsefladen.

Da en organisation sjældent har kapacitet til at flytte alle sine løsninger i cloud med det samme, kommer man i systemadministratorrollen til at sidde som en slags mellemmand med on-premises løsninger på den ene side og Azure på den anden. Denne rolle skal man kunne påtage sig ved transitionen fra on-premise til Azure, og det forsøger kurset at gøre deltageren klar til.

Azure muliggør dynamisk skalerbare og fleksible IT-løsninger. Men med implementeringen af Azure løsninger følger, at man kun ’betaler for det man får’. På dette kursus får du derfor en forståelse for de overvejelser, man skal gøre sig ved brug af Azure Services, bl.a. med hensyn til økonomiske omkostninger samt opgave- og ansvarsfordeling.

Kurset giver virkelighedsnær praktisk erfaring og viden, der er relevant i en systemadministrators daglige drift af Azure løsninger.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret