Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

Superusers, i Hillerød
Længde
3 dage
Pris
14.100 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
14.100 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Hillerød

Kursusbeskrivelse

På kurset vil du lære, hvordan man stiller et Azure Machine Learning udviklingsmiljø til rådighed. Herunder får du viden og praktisk erfaring med relevante værktøjer, du skal kende for at arbejde effektivt med Azure Machine Learning.

Kurset giver et overblik over de services i Azure, som understøtter Data Science. Her præsenteres Data Science Service og Machine Learning Service, som benyttes til automatisering af Data Science Pipelines.

Du lærer at træne og eksperimentere med Machine Learning models i Azure samt at deploye pipeline services til automatisering af Machine Learning workflows. I den

forbindelse får du en indføring i, hvordan Automated Machine Learning samt hyperparameter tuning igennem cloud-scale computing kan assistere til at finde den optimale datamodel for dine data.

Efterfølgende vil du tilegne dig redskaber og mindset til at vurdere en Machine Learning model, herunder forstå de parametre den kunstige intelligens baserer sine modeller på.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret