Managing Modern Desktops

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
21.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
21.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

På kurset introduceres du til en simpel, effektiv og sikker måde at styre enheder og brugere i en organisation på. Du lærer hvordan man kan bruges MDM (Mobile Device Management) og MAM (Mobile Application Management) til at adskille og sikre organisationens data fra brugerens private data.

Du får samtidig en forståelse for, hvordan man sørger for, at enheder med forskellige operativsystemer kan tilgå organisationens data fra forskellige steder og platforme.

Kurset giver dig en indføring i nye cloud teknologier og services, som Microsoft 365 tilbyder, og tilsvarende on-premise metoder holdes op imod cloudløsningerne.

På kurset afprøves planlægning og konfiguration af forskellige udrulningsmetoder, der omfatter både on-premise- og cloudløsninger. Vi vil se på, hvad der skal til for at implementere Microsoft Intune i en organisation, samt forstå hvordan Intune bruges til at styre computere og andre mobile enheder.

Kurset henvender sig blandt andet til den IT-professionelle, som supporterer klienter og enheder i en organisation. Kurset er dog også yderst relevant for de folk og organisationer, som allerede har cloudløsninger, men ønsker at lære mere om nye funktionaliteter, der er tilgængelige for Cloud Management.

Dette kursus er det andet ud af to kurser, der hjælper dig med den viden, som skal til for at blive Microsoft 365 certifiied: Modern Desktop Administrator Associate.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret