Managing Microsoft Teams

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Kurset Managing Microsoft Teams retter sig imod den IT-profesionelle, som har ansvar indenfor Microsoft 365 Teams administration. Du lærer at konfigurere, udrulle og administere Office 365 workloads i Microsoft Teams med henblik på at skabe en strømlignet platform for kommunikation i et enterprise miljø.

På kurset gennemgås

  • Grundlæggende værktøjer og brug af Microsoft Teams, herunder Teams architecture og Office 365 workloads.
  • Implementering af governance, security og compliance i Microsoft Teams.
  • Klargøre et arbejdsmiljø til brugen af Microsoft Teams
  • Udrulning og administration af Microsoft Teams

Du vil få erfaring med planlægning og konfiguration af governance i Office 365 grupper. Derudover vil du arbejde med implementering af sikkerhedsløsninger ved at konfigurere conditional acces, MFA eller Threat Management i Teams.

Du introduceres også til implementering af compliance for Teams ved brug af DLP policies, eDiscovert cases og supervision policies. Kursisten får samtidig en forståelse for opgradering fra Skype for Business til Microsoft Teams, herunder hvilke fordele der er samt, hvor man skal være opmærksom i migrationen.

På kurset får du erfaring med konfigurering af netværksindstillinger i Teams, og du prøver at udrulle og administere Microsoft Teams endpoints. Herudover lærer du at administrere teams og brugere på Teams, her både interne og eksterne brugere. Du får i den forbindelse en forståelse for team settings samt private channel creation policies.

Endelig vil du administrere indstilinger for Teams apps som fx app setup policies, Apps, bots & connectors i Microsoft Teams. Du lærer også at tilgængeliggøre en custom app i Microsoft Teams.

Til sidst lærer du at administrere kommunikation i teams, herunder Live events, Phone System for Microsoft Teams og Teams møder i øvrigt. Du udstyres ligeledes med redskaber til fejlfinding indenfor lyd, video og problemer med Teams-klienter.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret