Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i it-sikkerhed

Erhvervsakademi Aarhus
2 år
Deltid
Diplomuddannelser
Århus
Startdato: Start forår og efterår - Århus

Diplomuddannelse i it-sikkerhed

Diplomuddannelse i it-sikkerhed

Tag din diplomuddannelse i it-sikkerhed i Århus

Diplomuddannelsen i it-sikkerhed er en dynamisk deltidsuddannelse, der løbende tilpasses udviklingen inden for it- og cybersikkerhed, så indholdet passer til de kompetencer virksomhederne efterspørger.

Dit udbytte 

Med uddannelsen bliver du i stand til at analysere, planlægge og vurdere it-sikkerhedsmæssige forhold i forbindelse med drift, kontrol og udvikling af it-systemer i både private og offentlige virksomheder.

På uddannelsen kommer du til at arbejde inden for fire kerneområder:

 • System- og applikationssikkerhed
 • Netværks- og kommunikationssikkerhed
 • Design af sikre systemer
 • Sikkerhedsledelse (it-governance)

Uddannelsen er tilrettelagt på deltid, så du kan opgradere din viden, mens du arbejder til gavn for både dig selv og din virksomhed.

Stort behov for it-sikkerhedsspecialister nu og i fremtiden

Diplomuddannelsen i it-sikkerhed er udviklet i samarbejde med brancheorganisationer og erhvervsliv. Det er virksomhedernes vurdering, at der er et stort og stigende behov for medarbejdere med specialiserede kompetencer inden for it-sikkerhed.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i it-sikkerhed udgør 60 ECTS-point. Uddannelsen består af tre obligatoriske fag, en række valgfag og et afsluttende diplomprojekt.

Da vi udbyder uddannelsen som tompladsordning sammen med den tilsvarende professionsbacheloruddannelse, forestiller vi os, at du tager et fag per semester, og derefter afslutter med diplomprojektet. 

Obligatoriske fag

 • Netværks- og kommunikationssikkerhed(10 ECTS)
 • Videregående sikkerhed i it-governance (5 ECTS)
 • Softwaresikkerhed(10 ECTS)

Valgfag 

 • Sikkerhed i it-governance (5 ECTS) 
 • Netværkspenetrationstest(5 ECTS)
 • SIEM og log analyse (5 ECTS)
 • Systemsikkerhed(10 ECTS)

Nye valgfag vil blive udviklet løbende, da udfordringer på it-sikkerhedsområdet hele tiden udvikler sig. Som eksempler på eventuelle kommende valgfag kan vi fx nævne Offensive Security, Cloud Security, Internet of Things, System Control and Data Acquisition eller Mobile Security.

Afgangsprojekt

 • Afgangsprojekt, it-sikkerhed (15 ECTS) 

Adgangskrav

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i it-sikkerhed skal du have en relevant uddannelse som datamatiker, it-teknolog eller tilsvarende uddannelse. 

Ud over den adgangsgivende uddannelse skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring, sideløbende med eller efter du har gennemført din adgangsgivende uddannelse.

Individuel kompetencevurdering

Hvis ikke du opfylder adgangskravene kan du få vurderet, om din uddannelses- og erhvervserfaring kan sidestilles med formelle kompetencer som beskrevet i uddannelsens fagbeskrivelse og bekendtgørelse.

Anerkendelse kan gives i form af:

 1. Adgang til optagelse på uddannelse, hvis du søger ind uden at opfylde de fastsatte adgangskrav, og det vurderes, at dine erfaringer kan sidestilles med adgangskravene eller dele heraf
 2. Bevis for dele af uddannelsen eller hele uddannelsen, hvis du søger om optagelse, og du i forvejen har fag, som kan sidestilles med fagmoduler på uddannelsen

Erhvervsakademi Aarhus

Uddannelse i Århus - HR, kommunikation, ledelse og meget mere

Efteruddannelse og kurser ved Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Finans Indkøb og logistik Innovation, produktudvikling og produktion Informationsteknologi, softwarekonstruktion og webdesign Kommunikation og formidling Laboratorie- og bioteknologi Ledelse og HR Retail Salg og markedsføring Skatter og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

Telefon: +45 7228 6000
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelse i it-sikkerhed

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: