Viser 1-20 af 72
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 72
1
2
3
4

Tag din IT uddannelse i København

Der findes et væld af muligheder for at finde IT certificeringer og IT uddannelse i København. Alle er målrettet dig, der arbejder professionelt med IT til daglig. Måske søger du et kursus, der kan styrke din eksisterende viden, eller måske mangler du kompetenceudvikling, der kan lede til helt nye ansvarsområder? Uanset hvad du leder efter, er det sandsynligt, at du kan finde det i København eller omegn.

Vi har her samlet markedet for IT uddannelse i København, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik og finde lige præcis den uddannelse, du søger. Udvalget af IT uddannelse i København er stort. Læs mere under hver uddannelse eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for flere detaljer om forløbet.

IT certificeringer og uddannelser i København - Find dem her!

Populære uddannelser til IT-professionelle omhandler f.eks. Cisco, Java, systemudvikling, netværk, .NET, Windows eller SQL. Dog findes der mange andre områder, du kan efteruddanne dig inden for. Det er derfor vigtigt, at du gør dig klart, hvilke kompetencer, du ønsker at styrke, før du vælger uddannelse.

Overordnet kan du tage din IT uddannelse i København via:

  • Åbne hold
  • Skræddersyede kurser direkte i virksomheden
  • E-learning

Har du ansvar for en afdeling eller et arbejdsområde i din virksomhed, så er en mere generel IT uddannelse måske det rette valg. Er du på udkig efter viden og værktøjer, der kan specialisere dig yderligere inden for dit felt, så er et kursus med mulighed for fordybelse i et emne måske den vej, du skal gå. Søg blandt uddannelserne ovenfor og filtrer evt. yderligere via fritekst eller uddannelsestype. Du kan også vælge at sammenligne flere uddannelser via sammenligningsfunktionen til højre.

Tip: Se en samlet oversigt over IT uddannelser i hele landet

IT-uddannelse inden for Windows

Microsoft Windows er et operativsystem til servere og personlige computere. Det er et af de mest populære operativsystemer i danske såvel som udenlandske virksomheder. Windows styresystem byder på mange muligheder og mange funktioner. Der er derfor ofte behov for nye kompetencer i forbindelse med opdateringer af styresystemet, som f.eks. da Windows 10 blev udgivet. Du kan her danne dig et overblik over, hvilke Windows kurser, du kan tage i København.

Cisco kurser og certificeringer

Cisco designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi og service. Blandt andet under mærket Cisco laver de routere, switches og Firewalls. Det er muligt at få en lang række certificeringer inden for Cisco, også i København.

IT uddannelse i server og netværk

Der findes mange forskellige typer servere, og der er et uanet antal muligheder for at kombinere indholdet af programmer på disse servere efter virksomhedens behov. IT uddannelse inden for servere omhandler derfor enten betjening/konfiguration af selve serveren eller arbejdet med det, der ligger på serveren. Herudover kan der være et arbejde med at beskytte og holde en server sikker, så den ikke bryder ned eller bliver angrebet af virus.

Et netværk består af to eller flere computere, der er forbundet til at dele ressourcer (såsom printere og cd'er), udveksle filer, eller tillade elektronisk kommunikation. De to basale typer af netværk er: Local Area Network (LAN) og Wide Area Network (WAN).

Med et kursus i server og netværk bliver du klædt godt på til at håndtere de udfordringer, området dækker over i din virksomhed. Du har rig mulighed for at finde disse former for IT uddannelse i København.

IT-certificeringer

Firmaer opfordrer i vid udstrækning deres medarbejdere - nutidige og fremtidige - til at tage certificeringskurser, hvis de ønsker at arbejde professionelt med IT. Certificerede medarbejdere er efterhånden næsten blevet en forudsætning for, at visse virksomheder kan fastholde og udvikle deres forretning.

Certificerede medarbejdere har yderligere den fordel, at firmaerne ofte bliver afhængige af medarbejderne - og derfor vil gå meget langt for at beholde dem. Derfor er du i højere grad sikret arbejdsopgaver, hvis du opkvalificerer dig med en eller flere IT-certificeringer.

Du kan finde mere inspiration til din kommende IT uddannelse i København i vores guide til 5 populære IT certificeringer.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen