Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Local Area Network (LAN) 

Når et antal af computere og andre enheder er koblet sammen over et netværk på samme sted, kaldes det for et Local Area Network (også kaldet LAN). Det er altså et lokalt datanet, som kan spænde fra små afstande op til flere kilometer. Et eksempel på dette er, når computerne i en virksomhed er forbundet.

Det der er afgørende for om man kan tale om et LAN er, at enheder er forbundet på ét enkelt begrænset område. Nogle fordele ved LAN er fx at det er nemmere at spille flere mennesker sammen eller at dele filer med hinanden.

Her på siden har vi samlet alle de kurser, der beskræftiger sig med LAN. Du kan bl.a. finde kurser inden for følgende områder: 

  • IT kommunikation
  • Netværksteknologi
  • Netværksdesign
  • Cisco
  • Business Process Modelling Notation (BPMN)
  • IP

Hvem kan have interesse i LAN kursus?

Et LAN kursus kan være relevant for dig, der har med tele- og datakommunikation at gøre, fx indenfor bygningselektronik, alarminstallationer, fjernaflæsning, overvågning eller IT support.

Det kan eventuelt være relevant for dig, der er i arbejde som programmør, ingeniør, elektriker, EDB-assistent, datanom, datamekaniker, webdesigner, rådgiver, konsulent, sælger, projektleder, indkøber, mellemleder m.v. Hvis du skal have kendskab til den seneste udvikling på stationær og mobil kommunikation eller vil lave et brancheskift, så er et kursus i LAN et godt match til dig. 

Find det rette kursus til dig

Med mange forskellige muligheder til rådighed, kan det være svært at vælge det kursus, der passer til lige netop dig. Det har vi heldigvis forsøgt at imødekomme her på siden, hvor du kan søge og sammenlign i de mange kurser og finde det, som passer til dine kvalifikationer og niveau.

Klik blot ind på de kurser du finder interessant, og læs mere om hvad de kan tilbyde dig. Hvis du har nogle spørgsmål som knytter sig til nogen af kurserne, så kan du til enhver tid kontakte kursusudbyderen.

Her på finduddannelse.dk har vi et stort udvalg af kurser og efteruddannelser, som gør det let for dig at finde netop det du har brug for, for at udvikle dine kompetencer. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen