SIAM

Få styr på alle leverancerne med SIAM®

Virksomheder modtager mange leverancer fra forskellige leverandører. Med et kursus i SIAM® får du de nødvendige redskaber til at holde styr på dem allesammen. 
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Derfor skal du tage et kursus i SIAM® 

SIAM® står for Service Integration and Management og er en IT-management- ramme, der hjælper virksomheder med at opnå integration de mange forskellige serviceleverandører og virksomhedens behov for en samlet serviceleverance. Med et kursus i SIAM får du altså viden om og redskaber til at holde styr på jeres mange leverancer fra forskellige IT-leverandører. Det gør dig til en helt central nøglespiller i organisationen

Dit udbytte af et kursus i SIAM® 

På kurset bliver du bevidst om din rolle som serviceintegrator i SIAM-økosystemet. Samtidig bliver du indført i sammenhængene mellem de enkelte elementer i SIAM-livscyklussen, der består af Discovery and strategyPlan and Build, Implement og Run and Improve. 

Efter endt kursus har du fået en forståelse af, hvordan du kobler services fra forskellige leverandører sammen til velintegrerede og solide ydelser. 

Sådan er et kursus i SIAM® struktureret

Et kursus i SIAM er struktureret henover et givent antal dage. Længden og prisen på kurset afhænger af den enkelte kursusudbyder, så kontakt dén, der passer dine behov bedst for den rigtige information. 

Et kursus i SIAM® er for dig

Der interesserer dig for Service Integration and Management eller ønsker at implementere metoden i din organisation. 

Du behøver ikke at have nogle formelle forudsætninger, men det anbefales på det varmeste, at du har et kendskab til IT Service Management for eksempel ITIL eller ISO20000. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen