Tag et COBIT-kursus

Control Objectives for Information and Related Technology

COBIT er et rammeværk og værktøj for implementering af IT i virksomheder. Det gør ledere, CIO's, porteføljemanagers mfl. i stand til at føre good practice kontrol af deres it-systemer, i det de bliver udstyret med implementerbare værktøjer. 
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Hvad er COBIT?

COBIT - Control Objectives for Information and Related Technology - er et værktøj som virksomheder kan bruge til at styre deres IT i organisationen. Sagt anderledes så er COBIT rammeværket, der gør ledere og områdeansvarlige i stand til at håndtere balancen imellem kontrol, teknologi og forretningsrisiko.

COBIT

Hvorfor tage et COBIT-kursus?

På et sådan kursus får du et indgående kendskab til de enkelte processer i COBIT, og hvordan de hænger sammen. Du undervises endvidere i målstyring, processer, kontroller og forholdet mellem governance og management. På den måde får du rammerne til at implementere governance i din virksomhed.

Hvem kan tage et COBIT-kursus?

Et kursus i COBIT henvender sig specielt til IT-ledere, CIO’s, porteføljemanagers og projektchefer. COBIT er endvidere et relevant rammeværk for ledere, der sidder med et forretningsansvar i virsomheder, hvor IT spiller en stor rolle.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen