Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Working with Clojure

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette kursus introducerer dig til programmering med Clojure og de grundlæggende funktioner, der er vigtige at kende for bl.a. at kunne lave webapplikationer og datahåndtering. Kurserne indeholde både introduktion til Clojure og går i dybden med mere avancerede områder. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

Kurset giver dig indsigt i brugen af programmeringssproget Clojure samt grundlæggende viden om programmering, opbygning, implementering, datahåndtering og webapplikationer m.m.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der har programmeringserfaring og ønsker at lære at programmere ved hjælp af Clojure.

Udbytte

  • Få en grundlæggende gennemgang af Clojure
  • Lær om opbygning og implementering af Clojure
  • Lær om datahåndtering- og indsamling
  • Få viden om udvikling af basale datadrevne webapplikationer
  • Bliv klogere på optimering af applikationer og Clojure-projekter

Indhold i kursuspakken

Working with Clojure: Clojure Fundamentals
  • Clojure - en dialekt af Lisp - er et dynamisk programmeringssprog, der kompilerer til JVM-bytecode. I dette kursus lærer du grundlæggende programmering med Clojure inklusiv grundlæggende syntaks og brug af Leiningen til at opbygge Clojure-programs. Du lærer også om program flow og arbejde med functions og namespace.
Working with Clojure: Data and State Management in Clojure
  • Interaktion med og håndtering af data er et vigtigt aspekt af Clojure-applikationer. Kurset dækker over arbejde med data i Clojure, herunder anvendelse af primitive typer og datasamling. Du lærer også om state management med Clojure.
Working with Clojure: Optimizing Clojure Projects
  • Clojure indeholder et antal funktioner, der giver dig mulighed for at optimere dine applikationer. Du lærer om optimering af Clojure-projekter med multimetoder og hierarkier, parallelisme og makroer. Du lærer også om profilering og enhedsafprøvning af Clojure-applikationer.
Working with Clojure: Clojure Data-Driven and Web Application Fundamentals
  • Der findes en række specifikke funktioner og værktøjer til opbygning og implementering af Clojure webapplikationer. Du lærer om udvikling af basale datadrevne webapplikationer ved hjælp af Clojure, udforske og arbejde med relationelle og ikke-relationelle data og bruge Compojure og HTML-templating. Du lærer også, hvordan du implementerer Clojure-webapplikationer.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 4 kurser og kan gennemføres på ca. 7 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.