Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Understanding and Building Bots

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv klogere på chatbot-usecases, technology stack og populære udviklings- og implementeringsværktøjer samt Amazons Alexa på AWS og Googles Dialogflow. Denne kursuspakke klæder dig på til at forstå Bots og indeholder både en introduktion til de grundlæggende tilgange og til de mere avancerede funktioner. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Bliv i stand til at bygge og administrere Chatbots

Med kursuspakken bliver du klogere på både Chatbot Architecture, hvordan du bygger Bots med Dialogflow og de mere avancerede koncepter inden for Chatbots. Du bliver derudover introduceret til blandt andet at benytte AWS til at bygge, administrere og konfigurere bots.

Deltagerprofil

Kursuspakken er henvendt til alle, der ønsker at blive klogere på chatbots og teknologien bag disse.

Udbytte

  • Lær om Chatbot Architecture og hvordan du kan bygge chatbots
  • Lær, hvordan du udvikler chatbots med Dialogflows
  • Udforsk de avancerede koncepter og features ved at udvikle chatbots ved hjælp af bl.a. AWS
  • Bliv klædt på til at arbejde med Chatbots, så de bl.a. kan smalltalke og respondere korrekt

Indhold i kursuspakken

Understanding Bots: Chatbot Architecture
  • Examine chatbot use cases, technology stack, and popular development and deployment tools Amazon's Alexa on AWS and Google's Dialogflow.
Understanding Bots: Building Bots with Dialogflow
  • Explore the development of chatbots using Google's Dialogflow.
Understanding Bots: Chatbot Advanced Concepts and Features
  • Explore the advanced concepts and features for developing and deploying chatbots including working with contexts, integrating with alternate platforms, and deploying fulfillments

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 3 kurser og tager ca. 3 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.