Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Python – Fundamentals

Teknologisk Institut
365 dage
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: 29-12-2019 - Fjernundervisning
2.499 - 3.200 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Få indblik i, hvad der kendetegner Python – Fundamentals, og hvordan du får det optimale ud af Python. Du får værktøjerne til at udføre de mest elementære kontroller og datastrukturer i Python 3.x.. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Programmér med Python

Python er et high-level programmeringssprog, der benyttes til general-purpose programmering. Kursuspakken dækker blandt andet elementær kontrol og data strukturer i Python 3.x, XML manipulation i Python 3.x, filmanipulation, arbejdet med filsystemet og avancerede Python 3.x koncepter – herunder exception handling, decorator, sequences, lambda functions og generators. Du vil blive bekendt med, hvordan frameworks kan bruges med Python og blandt andet lære, hvordan Django og TurboGears frameworks kan bruges til at udvikle webapplikationer. Endeligt giver kursuspakken dig indblik i de basale principper ved Data Science og anvender dem i Python.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til personer med programmeringserfaring i et andet sprog end Python, eller udviklere, der arbejder med Python og ønsker at opdatere deres evner.

Udbytte

 • Lær om de basale principper Python.
 • Forstå hvordan du kan anvende Python.
 • Lær at implementere og bruge exceptions og functions.
 • Få en overordnet forståelse af Python og filosofien bag sproget.
 • Lær om comprehensions, der er en stærk og præcis syntaks til at skabe iterable objects.

Indhold

 • Python: The Basics
 • Python: Classes and Modules
 • Python: Iteration and Expectations
 • Python: Web Applications Development
 • Python: web2py and Test-driven Development
 • Python: Data Science Fundamentals

Tidsforbrug

Hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 17 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Online kursus: Python – Fundamentals

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.