Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: CompTIA Security+

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.950 - 7.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få en grundig introduktion til ComTIA Security+, der kan give dig kompetencerne til at styrke IT-sikkerheden i din organisation. Med denne kursuspakke kan du bl.a. få styr på forskellige IT-trusler, som din organisation kan stå overfor, og hvordan du håndterer forskellige angreb. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Stå stærkt mod ukendte trusler

I den teknologiske verden, vi står overfor i dag, er der mange forskellige IT-trusler og disse kan være forskellige fra dag til dag. Med denne kursuspakke bliver du klædt på til at kunne håndtere disse forskelligartede trusler. Der vil i kursuspakken også undersøges huller i sikkerheden fra en hackers synspunkt, så du kan komme hackerne i forkøbet.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til CompTIA Security og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Få styr på de forskellige trusler, du kan stå overfor
 • Lær at identificere forskellige trusler og hvilke tiltag du kan benytte overfor disse trusler
 • Bliv introduceret til CompTIA og de vigtigste værktøjer

Indhold

SY0-601 – CompTIA Security+: Controls & Application Development, Deployment, & Automation
 • Lær om nogle af de vigtigste emner inden for CompTIA Security+. Du bliver bl.a. introduceret for NIST kategorierne, DevOps miljøer, OWASP og sikre kodningsteknikker.
SY0-601 – CompTIA Security+: Authentication & Authorization Design Concepts
 • Få styr på hvorfor hvorfor Authentication og Authorization spiller så spor en rolle i IT-sikkerhed. Du lærer bl.a. om AAA, attestation, smart-card og biometrics.
SY0-601 – CompTIA Security+: Implementing Identity and Account Management & AAA Solutions
 • Lær hvordan du kan sikre at de rette brugere har adgang til de rigtige ressourcer. Kurset introducerer dig for TPM, HSM, DAC og meget mere.
SY0-601 – CompTIA Security+: Physical Security Controls
 • IT kan ikke blot sikres ved hjælp af software. Lær hvordan fysiske tiltag kan være med til at styrke din sikkerhed. Du lærer bl.a. om motion recognition, sensorer og faraday cages.
SY0-601 – CompTIA Security+: Social Engineering Techniques & Attack Types
 • Lær om forskellige teknikker inden for Social Engineering som f.eks. phising, og hoaxes. Du lærer også om forskellige malware angreb, herunder angreb på supply-chain, password og kryptografien.
SY0-601 – CompTIA Security+: Analyzing Application & Network Attacks
 • Bliv i stand til at identificere forskellige angreb på applikationer og netværk. Du får et overblik over de forskellige angreb der kan forekomme og får teknikker til at modstå disse angreb.
SY0-601 – CompTIA Security+: Threat Actors, Intelligence Sources, & Vulnerabilities
 • Få styr på de forskellige kilder inden for sikkerhedstrusler. Du lærer bl.a. om OSINT, ”the dark web”, third party risks og svage configurationer..
SY0-601 – CompTIA Security+: Security Assessment & Penetration Testing Techniques
 • For at sikre dig og din organisation mod potentielle trusler er det vigtigt at kende til nogle af de metoder hackerne benytter sig af. Lær om forskellige penetrationsteknikker og bliv i stand til at vurdere jeres sikkerhed.
SY0-601 – CompTIA Security+: Security Concepts in an Enterprise Environment
 • Bliv introduceret til forskellige sikkerhedskoncepter i enterprise miljøer. Du lærer bl.a. om konfigurationshåndtering, SSL/TLS og cloud access security brokers.
SY0-601 – CompTIA Security+: Implementing Cybersecurity Resilience
 • Lær om forskellige koncepter inden for cybersecurity resilliency. Du bliver bl.a. introduceret til RAID, NIC teaming og diversitetskoncepter.
SY0-601 – CompTIA Security+: Virtualization, Cloud Computing, and Cloud Cybersecurity Solutions

 • Lær bl.a. om VM Security, typer af cloud computing, laaS, MSSPer, og meget mere inden for virtualisering, cloud computing og sikkerhed inden for cloud.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 11 kurser og kan gennemføres på ca. 8,5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Kurset leder hen mod certificeringen CompTIA Security+ SYO-501. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i. Læs mere om IT-certificering

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

7999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.