Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende TypeScript

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
14-03-2022  
4.499 DKK
12-10-2022  
4.499 DKK
Århus
14-03-2022  
4.499 DKK
12-10-2022  
4.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få hjælp til at komme i gang med at benytte TypeScript. I dette kursus får du en forståelse for, hvordan man kan benytte TypeScript som basis for vedligeholdelsesbar JavaScript, og du får en viden om features, der er unikke for TypeScript. Desuden får du en praktisk indføring i brug af TypeScript i Visual Studio.

Forudsætninger

Det forudsættes, at du har erfaring med JavaScript svarende til kurset JavaScript for webudviklere. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til HTTP og HTML, samt CSS svarende til kurset Grundlæggende HTML og CSS.

Indhold

  • Intro til TypeScript
  • Typer og funktioner
  • Klasser og interfaces
  • Generics
  • Moduler
  • Brug af eksisterende JavaScript frameworks med TypeScript


Underviser

Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.