Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindfulness – skab ro og balance i dit arbejdsliv

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
24-03-2021  
4.500 DKK
22-09-2021  
4.500 DKK
København
25-03-2021  
4.500 DKK
23-09-2021  
4.500 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Kursusbeskrivelse

Mindfulness – skab ro og balance i dit arbejdsliv

Skab ro og balance i dit arbejdsliv såvel som i dit privatliv.

Tiden slår og uret går. Vi kender alle den hektiske hverdag fyldt med pligter og gøremål, som kræver vores dyrebare tid, men som desværre også er medvirkende til at minimere eller helt fjerne vores opmærksomhed på nuet og på de vigtige ting i tilværelsen. Når tiden ikke rækker, øges risikoen for ubalance og manglende ro og kan i værste tilfælde medføre stress. Derfor er mindfulness kommet for at blive!

Mindfulness er for mange efterhånden blevet et uundværligt input til hverdagen, fordi det både kan være til stor hjælp i privatlivet, men i høj grad også være givende for det travle arbejdsliv. Mindfulness kan være vejen til nærvær og ro, bedre koncentration og bevidsthed og ikke mindst forebygge og behandle stress – også selvom hverdagen fortsat byder på hektiske dage og mange planer.

Dit udbytte efter konferencen 

Konferencen vil tage dig med på et kig tilbage i tiden til oprindelsen af mindfulness for at forstå, hvorfor mindfulness også med rette har indfundet sig i vores travle liv i dag. Mindfulness bruges ikke kun som problemknuser, når travlheden bliver til stress og tankerne bliver styrende for dine handlinger, men bruges i høj grad også som et effektivt redskab til at forebygge, håndtere og behandle stress. 

Konferencen lærer dig, hvordan mindfulness kan have en afgørende rolle i både dit arbejdsliv, såvel som i dit privatliv. Du vil opleve at blive bedre til at lytte til andre og til dig selv, ligesom at du vil turde at stole på og følge dine intentioner.

På dagen vil du ligeledes blive introduceret til mindfulness meditation, som er træningen i at komme i mindful tilstand. En tilstand, der giver dig større overskud, ro og balance i din hverdag.

Indhold på konferencen

Denne konference fokuserer på følgende emner:

  • Grundprincipperne i mindfulness
  • Skab fokus, nærvær, balance og ro med mindfulness
  • Mindfulness i dit privatliv
  • Få styr på de pressede situationer og bevar roen med mindfulness i dit arbejdsliv
  • Mindfulness og stress
  • Lær teknikkerne bag mindfulness meditation
  • Få øvelser til at udøve mindfulness meditation derhjemme.

Konferencens underviser

Konferencens underviser er Rikke Østergaard, som er mentaltræningsekspert og sociolog fra Københavns Universitet. Hun har desuden studeret filosofi og psykologi på University of Sydney, hvor hun i dag fungerer som gæsteunderviser på universitetets lederakademi. Hun har stiftet Erhvervssociologen og arbejder for flere store og små virksomheder, hvor hun hjælper med at vende arbejdsklimaet fra stress og konflikter til et arbejdsmiljø med trivsel, overskud og glæde. Rikke har sammen med hjerneforsker Ulrich Kirk skrevet bestselleren “Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og udkom i 2017 med bestselleren “TAK!”, som er Danmarks første bog om verdens nemmeste redskab til at stoppe stresshormoner, nemlig taknemmelighed. I dag er Rikke en eftertragtet foredragsholder.

5-stjernede hotelomgivelser

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Konferencen er for dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med mindfulness og ønsker at lade det blive en del af din hverdag eller for dig, der allerede kender til eller anvender mindfulness og ønsker at udvide dit kendskab hertil.

Eksamen og diplom

I forbindelse med konferencen vil du modtage et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med ny viden og effektive teknikker til mindfulness, som du også kan få stor glæde af efter endt konference.

Efter endt konference vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for denne konference er 4.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Maria Kaminska
(5)
Alt spillede! Rikke Østergaard var super god. Omgivelserne rigtig fine. Godt kursus!! Kun ros.
Winnie Toft
(5)
Underviseren var meget indleverende. Jeg kunne sagtens have brugt mere tid, hvor vi gik endnu mere i dybden med mindfulness, psykologi. Alt var perfekt.
Charlotte Nyegaard
(5)
Rikke var super godt til at formidle budskabet. Tak for en god dag:)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindfulness – skab ro og balance i dit arbejdsliv

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: